ТД на НАП Пазарджик

  • ул. „Професор Асен Златаров“ 7, 4400 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 34 403 205

Работно време ТД на НАП Пазарджик

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за ТД на НАП Пазарджик

(Общо гласували : 25 - Рейтинг: 3)

Fanya Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Бързо и любезно регулиране на входа и насочване на хората към съответните гишета. Спазване на мерките срещу Ковид. Изчакване отвън. На гишетата обслужването е бързо, служителите работят с внимание и търпение. Впечатлена съм от служителката на гише номер 13. Намери начин да спестим протакането на издаване на документа, въпреки бюрократичните наредби.


Evgeniya Marinova

Рейтинг : 1 от 5

Не мога да разбера защо служителката която отговори на телефона на тази служба днес не желае да помогне или даде упътване на клиентите. Нейното работно место и заплата е от клиентите данъкоплатци. Този тип служители се нуждаят спешно от образователни курсове по професионализъм и човешки отношения.


Бойко Николов

Рейтинг : 4 от 5

НАП Пазарджик са 80 на 20, където 80 е положително. до сега колкото и пъти да съм ходил съм срещал разбиране и поне аз бързо съм приключвал работа с тях. Но има едни 20% които са за следното - как може да си оставиш служебният телефон на бюрото и да излезеш от службата в работно време, при което два дни да няма контакт с теб? Случи се веднъж, затова давам едва 20% негатив.


Roza Dimova

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно отношение от служител Димова(15гише) Благодаря за любезното съдействие!


Nikola Stefanov

Рейтинг : 4 от 5

Организацията на входа заради ковид беше плачевна! Обслужването на гише номер 6 беше коректно ,професионално и с усмивка!


Ако знаете повече за ТД на НАП Пазарджик

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ТД на НАП Пазарджик, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ТД на НАП Пазарджик