ТиарЕс

  • ул. „Княз Борис I“ 213, 1202 София център, София, България
  • +359 89 979 9766

Работно време ТиарЕс

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 16:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 16:00 ч.

Отзиви за ТиарЕс

(Общо гласували : 16 - Рейтинг: 4.1)

Rosaria Giannoccoli

Рейтинг : 1 от 5

На половин час от нашия хотел решаваме да отидем до тази кола под наем, водени от отличните отзиви. Пристигаме там в 11.55 часа, в който правя прегледа и е ЗАТВОРЕНО .. в Google пише ОТВОРЕНО до 16.00


Nana Ioannou

Рейтинг : 5 от 5

Страхотна компания за отдаване под наем. Наехме кола точно преди вечерта, преди да ни трябва за следващия ден. Мартин беше много полезен човек, направил процеса на наемане много бързо и ние добавихме и допълнителен шофьор. Автомобилът, който имахме, беше ford fiesta one, плавен по пътя и икономичен, тъй като отидохме до седемте рилски езера без проблем. Трябваше само да напълним гориво 20bgn по пътя към София. Когато се върнахме по-рано, отколкото сме насрочили да го върнем, току-що се обадихме и той веднага дойде. Напълно препоръчвам тази компания.


Daan R

Рейтинг : 3 от 5

Наехме кола на тази компания, тъй като беше близо до нашия хотел. Колата беше приятна, караше безпроблемно и дори се изкачваше по стръмни хълмове без проблеми. Собственикът е приятелски настроен и честен човек, но е малко хаотичен. Например той забрави договора, когато отидохме да вземем колата (затова отидохме в къщата му, за да я вземем, никога не наемаме без договор!) И също така забрави терминала за възстановяване на депозита, когато колата беше върната обратно, така че трябваше да го направи по-късно. (Което той направи, така че тук няма проблеми) Ако търсите под наем, бих могъл да препоръчам тази компания, но се уверете, че всички документи са в ред, преди да тръгнете с колата и след предаването на колата. Към собственика вие сте приятелски настроен човек. Ако донесете всичко за първи път, сигурен съм, че следващото ревю ще бъде отново 5 *!


Antonio Luque

Рейтинг : 5 от 5

Здравейте всички! Моята приятелка и аз наехме кола за два дни в София с TrS и опитът беше чудесен. Можем да вземем и пуснем колата на места по наш избор. Колата функционираше правилно и нямаше никакъв проблем или недоразумение при падането. Нещо повече, Мартин, нашият наем от TrS, беше много приятен и полезен. Такова добро преживяване!


Total Freight Transportation

Рейтинг : 5 от 5

По време на моята командировка в София, трябва да наема кола и да пътувам до Гърция, обадих се на няколко фирми за наем на автомобили, но взех кола от TRS Rent a Car и те бяха много отзивчиви, много учтиви и получих колата на мен. Получихме много чист и работещ автомобил с всички необходими документи. TRS Rent a car ме накара да се почувствам много удобно и уверено, че мога да продължа към моята командировка. По време на пътуването ми в Гърция имах няколко въпроса, обадих се на TRS Rent a car, те отговориха и веднага предоставиха страхотно обслужване на клиентите. Много съм доволен от опита си под наем с TRS Rent a Car. Силно препоръчвам TRS Rent a Car за следващия ви автомобил под наем, много достъпно, страхотно обслужване на клиентите, лесен достъп до обслужване на клиенти, без скрити такси, без скрити такси, наемането на кола от TRS Rent a Car ми даде спокойствие, така че аз мога да се концентрирам върху воденето на моите бизнес преговори. Благодаря ви много TrS Rent a Car. #rentacar, #carhire, #rental, #affordablerentacar, #affordablecarhire.


Ако знаете повече за ТиарЕс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ТиарЕс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ТиарЕс