Тита кейкс

  • ул. „Св. Св. Кирил и Методий 36, 1202 София център, София, България
  • +359 88 401 0685

Работно време Тита кейкс

  • понеделник: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Тита кейкс

(Общо гласували : 226 - Рейтинг: 4.7)

А Н

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасна сладкарница с любезни и учтиви момичета! А тортите са истинска наслада - кулинарен шедьовър! Всеки трябва да опита и да се убеди.


Yoana Radeva

Рейтинг : 5 от 5

Tita Cakes направиха празника ни невероятен с прекрасната сватбена торта, която приготвиха за нас. Страхотни вкус, качество и визия. Гостите ни останаха очаровани. Очакваме още хубави поводи за да се поглезим с техните вкусотии.


Tsvetan Kostov

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасна , семейна , малка сладкарница! Уютен интериор, усмихнати хора и отлично обслужване! Тортите са изключително вкусни!!! Използват качествени съставки и обичат да експериментират с вкусовете! Предлагат и домашен сладолед и ароматно, качествено кафе! Препоръчвам!!!


graffomanka

Рейтинг : 5 от 5

Страхотна сладкарница! Тортите са на много високо ниво - приготвени с истински суровини, без оцветители и подобрители. Всичко е ръчно и прясно направено! Момичетата работят с огромно желание и любов. Винаги изключително любезни и готови да помогнат в избора за най-сладкото изкушение. Препоръчвам!


Stanislava Ilarionova

Рейтинг : 5 от 5

Tita cakes направиха тортата за рождения ден на дъщеря ми, с орео крем и с чиста съвест мога да призная, че това беше най-вкусната торта, която сме опитвали. На външен вид беше точно такава, каквато искахме да е - с живи цветя, макарони и големи цифри. За следващ повод няма да се колебая да поръчам отново. Благодаря!


Ако знаете повече за Тита кейкс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Тита кейкс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Тита кейкс