Торти Чочко

  • бул. „Македония“ 8, 1606 Pette Kyosheta, София, България
  • +359 700 18 256

Работно време Торти Чочко

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 8:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Торти Чочко

(Общо гласували : 501 - Рейтинг: 4.4)

Димитър Илиев

Рейтинг : 1 от 5

И една звезда им е много . НЕ препоръчвам !!! Не спазиха условията по договора ! Поръчваш и плащаш едно а след 2 седмици получаваш съвсем различно нещо ! Поръчахме торта по снимка с леки промени и ето какво ми дадоха . Имахме тематично парти с Мики Маус и определени цветове за украса торта и тн . Не стига че платихме 2 седмици предварително, а и при получаването се опитаха да ме убедят че грешката е в мен . Трябваше да променят 2 неща от снимката ...само 2, да не говорим че Мики прилича повече на някакъв дърт плъх и няма нищо общо със снимката от тортата която искахме . Представям си ако бяхме искали 5 промени по тортата как щяха да се справят. Недейте да предлагате услуги които не можете да изпълните . За сътворената простотия която трябваше да взема ми предложиха 3 вида обезщетения : - Да ми върнат парите и да остана без торта за повода (не знам кой би се съгласил ); - Да ми дадат безплатни балони и свещи ( които вече имах и бях подредил вкъщи ) ; - Да чакам шофьора който щял да дойде в 15 часа ( при положение че казах че ми трябва за след 1 час и партито е от 12:30 ч. ) и барманката да се опита да подмени грешните топчета и цифричката в подходящи цветове . ( Което нямаше как да се случи ). След дълги и безмислени преговори със служителката , и преговори между нея и шефа и ....накрая получих обезщетение от сладкарницата ЦЕЛИ 6 френски макарона ( с една дума нищо ) , както се досещате това обезщетение , комплимент или подигравка вие преценете какво нито ще оправи цветовете на тортата , нито ще оправи настроението на жена ми , нито ще промени нещо . Хора НЕ поръчвайте от тази сладкарница Страшно некоректни и невъзпитани ! Никога няма да се върна отново там !


Temenuzhka Stamenova

Рейтинг : 5 от 5

Открих чудесното място случайно😃. Отзивчив персонал, прекрасно кафе! Изложените торти грабнаха сърцето ми. Ще поръчам за рождения ден на моя мъж оттук.


Didi Hristova

Рейтинг : 1 от 5

Винаги съм била доста доволна от тази фирма, но последния път, не се случи, това което пожелах. Исках върху тортата да има български надпис, а не като на мострата - английски такъв. Абсолютно никой не ме уведоми, че това няма да се случи и ми донесоха торта с надписи на английски. За разлика от всички други пъти, в които съм поръчвала торти, тази конкретно беше изключително суха, все едно беше стояла в хладилник поне 3 дни.


Lena Harizanova

Рейтинг : 2 от 5

Изключително не-вежлива комуникация през месинджър. Сигурна съм, че тортите са вкусни, но определено трябва да подбират много по-грижовно хората, които комуникират на 1-ва линия с клиенти, защото тези хора показват лицето на фирмата.


Dimo Astadjov

Рейтинг : 5 от 5

Първокласна обстановка, обслужване и асортимент! Браво на чаровните госпожици 👍


Ако знаете повече за Торти Чочко

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Торти Чочко, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Торти Чочко