Туристически комплекс "Фазанария"

  • ul. "Alexander Stamboliyski" 200, 4400 Пазарджик, България
  • +359 88 894 4278

Работно време Туристически комплекс "Фазанария"

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Туристически комплекс "Фазанария"

(Общо гласували : 130 - Рейтинг: 4)

Ваня Иванова

Рейтинг : 5 от 5

Много приятно място и вкусна храна. Бяхме гости на сватба и определено ми направи хубаво впечатление бързината с която се обслужваха гостите, и екипната работа на сервитьорите. Местоположението е подходящо за празненства, голям плюс е и хотелската част, и сравнително големият паркинг.


Frank Voshta

Рейтинг : 2 от 5

Приятно място, като локация. Но обслужването в заведението беше катастрофално. Сърдити сервитьори...


Горица Вацева

Рейтинг : 1 от 5

Звездата я давам заради локацията, която е бивш парк. Храната е под средното ниво. Порциите са огромни, всичко в менюто е с един и същи сос, месото не е сготвено, всичко беше пресолено, най-хубав беше зеленчука в салатата, която беше поне 800г от обявени 400г в менюто, а сиренето в нея беше стояло поне два дни в хладилника и беше изсъхнало като пармезан... претенциозно без покритие. Дори ниската цена не оправдава лошия вкус. Ако ходите в петък вечер да знаете, че има музика на живо, която е доста силна и не е за интимни срещи и разговори.


Димитър Гълъбов

Рейтинг : 5 от 5

Имахме удоволствието да почиваме няколко дни в комплекса.Много е приятно близо до природата тишина и спокойствие . Персонала е от млади и отзивчиви хора храната е добра разбира се може да се поръчват всякакви глезотии.Стаите са подредени чисти и редовно се подменят консумативи и други. Басейна е чист добре поддържан, а също така има и детски . .Препоръчвам на хора, които търсят спокойствие и пълен релакс Може да се ползват колелета за разходки, роболов и лов .При първа възможност бихме почивали отново там още повече че се намира на 100 км от София. Благодарим на персонала за приятните емоции .


Централна трибуна

Рейтинг : 4 от 5

Наскоро научих, че е бивша резиденция на Тодор Живков. Хубаво е, че още се поддържа и е добро за големи събития


Ако знаете повече за Туристически комплекс "Фазанария"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Туристически комплекс "Фазанария", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Туристически комплекс "Фазанария"