UBB

  • ул. „Алабин И. Вл.“ 58, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 902 9115

Работно време UBB

  • понеделник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за UBB

(Общо гласували : 13 - Рейтинг: 3.5)

ma v

Рейтинг : 1 от 5

Изключително мудно, грубо и обидно обслужване от фронт - офиса. Прекарах два часа в опит млада и напълно неопитна служителката да разбере какво искаме, да се свърже по телефона с висшестоящи, за да получи инструкции. Обслужващата ни служителка беше неопитна, но поне учтива. От съседното бюро от по-възрастна нейна колежка получихме редица подмятания , въпреки, че тя по никакъв начин не беше свързана с обслужването ни като " Ами това, което сте правили, може да е било в Сибанк", "Като е казано, значи така е, какво има още да се търси" , същите коментари чух да бъдат повтаряни с подигравателен тон в обсъждане между нея и служители пред офиса. Същата служителка навика с неприкрит неприязън седящите пред нея две жени, като им каза, че освен те, на главата й са много трансфери на големи суми и тя не била поставена там, за да попълва техните бланки... За разлика от фронт-офиса много добра работа на акаунт-мениджърите в в същия клон от отдел "МСБ", единствената причина да сме все още в тази банка- изключително съвестни, отговорни, разбиращи, енергични. Трудно е да се разбере как двете практики съществяват на два различни етажа... ОББ, оправете си обслужването във фронт- офиса на ул"Алабин", обиждането на клиенти е недопустимо!


Nadq Venkiva

Рейтинг : 1 от 5

Много бавно обслужване. Казаха ми един срок за чакане, а чаках много повече от обещаното от тях. Не коректно и не организирано. Когато се обяви даден срок е важно да се спазва. Дано ръководството обърне внимание. Разочарована съм, че тази банка си служи с мойте пари.


Ivailo Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Отлично обслужване получих от служителката Велимира Панева!!! Ако всички служители си вършат по този начин задълженията и то не само в този клон на банката, а в цялата страна, ще се оправим от 30 годишната криза много бързо. Браво за добрата работа!


Радо Желязов

Рейтинг : 1 от 5

Неадекватни. Не познават собствените си услуги, не могат да предложат работещи решения. Клиента да е доволен за тях не е важно.


Malina Markova

Рейтинг : 1 от 5

Банкоматът е неизползваем през почивно дни....


Ако знаете повече за UBB

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за UBB, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до UBB