UniCredit Bulbank

  • пл. „Света Неделя“ 7, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 700 18 484

Работно време UniCredit Bulbank

  • понеделник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за UniCredit Bulbank

(Общо гласували : 178 - Рейтинг: 2.6)

Rado Raykov

Рейтинг : 1 от 5

Обслужване - скандал. Онлайн банкиране - ала 1999-а година. Международни онлайн плащания (на пример към Фейсбук) - или не става, или иска всеки път по 3 пароли. Реална подкрепа към бизнес ползвал сметка при тях с видими обороти - нула. При искане за закриване на сметката - само лично и на място, но пък след час изгубено време искат и да си платиш. Отказват и връзка към който отговаря за “клиентска удоволетвореност”. Ако “директор клон” (Централен) не настояваше, въпреки очевидното и аргументирано крайно разочарование от работата с банката, да платя още 12лв (!) такси, за услуги които няма да бъдат ползвани при положение, че сметките се закриват - може би нямаше да си правя труда да пиша толкова обстоятелствено. Толкова в конкретно число е бизнес мисленето на директор клон Централен. Правете си сметката за другите. Не само не препоръчвам, а ще отказвам да правя плащания към контрагенти ползващи банката, в лично и бизнес качество. С две думи - тотална щета.


Елена Кънчева

Рейтинг : 1 от 5

Пиша коментара си под вашия клон - централа , с надеждата да бъде обърнато внимание на клона ви в Люлин 7. Днес бях там и като клиент станах свидетел на поредното долнопробно обслужване! Какво ви става ?! Нямате ли задължителни критерии за обслужване на клиенти, които да включват ЛЮБЕЗНОСТ, КОМПЕТЕНТНОСТ, а не - сядам на гишето и "мадамата" започва да си чопли ноктите и да си говори със съседката по бюро как единственото, което искала е да си тръгне и да си направи салата.... 😳😳😳 Честно, излагате се. Банката трябва да е уважаваща себе си институция. Продавачките в моловете имат по-стрикнти критерии за обслужване на клиентите им! С нетърпение чакам момента, в който ще ви сменя !


Veselina KIRILOVA

Рейтинг : 3 от 5

Уж новото винаги е по-хубаво, ама тук не. Променили и ремонтирали цялостната обстановка е подобрена, но обслужването си е същото. Груби банкери към объркани клиенти и дълго чакане за консултация да забравиш защо си дошъл...


Slavina Pavlova

Рейтинг : 1 от 5

При наличие на повече от 15 гишета, 8 от които свободни, чаках 45 минути, за да ме обслужват. Никаква организация. Девойката, която раздава номерата не прави разлика м/у плащане на такса, правене на вноска по кредит и погасяване.


Ezhy Arsova

Рейтинг : 1 от 5

Под всякаква критика. Как е възможно във всеки един клон на тази банка да мога да внасям пари по фирмена сметка на каса, а само в клона на Св. София 7, каса 7, да не изпълняват тази операция? При положение, че съм извършвала внасяне в същия клон, по същата сметка, но на друга каса.


Ако знаете повече за UniCredit Bulbank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за UniCredit Bulbank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до UniCredit Bulbank