UniCredit Bulbank

  • ул. „Райко Даскалов“ 51, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 32 656 044

Работно време UniCredit Bulbank

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за UniCredit Bulbank

(Общо гласували : 28 - Рейтинг: 3.1)

Георги Василев

Рейтинг : 4 от 5

Като цяло съм доволен от обслужването и услугите в тази банка. Това, което не ми харесва е организацията на първия етаж. Няма ги старите и любезни служители, които помня. Сега е пълно с млади и неориентирани служители, които ти губят времето като цяло и не ти помагат. Мислят се за голямата работа, не спазват реда, въпреки машината за талони.... За това - 4 звезди!


Силвия Камбурова

Рейтинг : 1 от 5

Супер неадекватни!Бавни,разсеяни,задават тъпи въпроси, допускат глупави грешки, не разбират от работата си , оправдават се със срива в систмета, изключително грубо отношение от тяхна страна също така, много бавно обслужване Никога повече няма да посетя клона им


Kristin Ozanian

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна. Всички, които са ме облужвали, са били учтиви, услужливи, търпеливи и внимателни. Отговарят на всички въпроси, внимателно ме изслушват и имат позитивно отношение и ведро поведение. Въпреки, че локацията ми е крайно неудобна, когато ми се налага, избирам да идвам на място тук заради служителите и се чувствам спокойна за парите си.


Nikoleta Gancheva

Рейтинг : 1 от 5

Абсолютно неадекватни!!!!! Бавни, мудни, разсеяни, мързеливи, задават тъпи въороси, допускат глупави грешки с парите! Потресена съм! Никога повече няма да посетя клона им!


Николай Иванов

Рейтинг : 3 от 5

Обслужването в клона на Райко Даскалов 51 е много добро, но в интернет има информация, че работят и Събота от 10 до 14 ч, а това не е вярно! Загубих си само времето да вися да отворят!


Ако знаете повече за UniCredit Bulbank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за UniCredit Bulbank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до UniCredit Bulbank