UniCredit Bulbank

  • 90, Alexsander Stambolijski blvd, 1303 София център, София, България
  • +359 2 810 2626

Работно време UniCredit Bulbank

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за UniCredit Bulbank

(Общо гласували : 51 - Рейтинг: 1.9)

теодора цветанова

Рейтинг : 1 от 5

Искам да изкажа недоволство от депозитният банкомат. От както го смениха всеки път,ама всеки път ми връща по 1-2 банкноти от 50 лева, които видимо не са скъсани или повредени. Надявам се някой да обърне внимание на сигналите, които подавам.


moni simoff

Рейтинг : 1 от 5

Ако искате да загубите часове в чакане, то това място е отлична възможност.Ужасно място, да чакаш 1 час за да им дадеш пари. 4 човека обслужват 21 като двама от обслужващите обслужват 2 повече от 1 час и половина, другите двама обслужват клиен по 1 час. Времето е спряло, Ало съвземе те се, ОХЛЬОВИ.


Michelle Jordanova

Рейтинг : 4 от 5

Посрещнаха ме два погледа все едно бях натрапник. НО! Жената, която ме обслужи по нататък беше изключително мила, възпитана и човечна. Знаеше определено как да се държи с клиент приемайки го за човек, а не за обект. Дори ме и разсмя. ❤️ Ако не се лъжа, пишеше Мая Атанасова на баджа й. Прочетох ужасни ревюта за обслужването в този филиал, та препоръката ми към мениджърите е да помолите г-жа Атанасова (дано да не греша с името) да изнесе една лекция по поведенческа култура спрямо клиент. Бе няма да е лошо и да повишите жената, усилие си е да останеш толкова мил на фона на останалите. :)


gery georgieva

Рейтинг : 1 от 5

Охраната е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО груб. Ако можех щях да дам 0 звезди.


Konstantin Ninov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително НЕКОМПЕТЕНТЕН ПЕРСОНАЛ и ЛОШО ОБСЛУЖВАНЕ! От 10 служители, работят 5, клиентите чакат с часове на опашка! Наложи ми се да отида 4 (ЧЕТИРИ) пъти до клона за да ми свършат работа! Загубих 11 дена и 2 часа чакане общо! Накрая ми поискаха и някаква незаконна измислена такса, за която като ги питах за какво е, нямаха представа и разбира се отказах да им я платя! МОЯТА ПРЕПОРЪКА Е ДА ИЗБЯГВАТЕ ТОЗИ КЛОН И ТАЗИ БАНКА! ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО КАКВИ ТАКСИ И ЗА КАКВО ВИ ИСКАТ И ГИ ОСПОРВАЙТЕ, ТОВА Е ЧИСТ ГРАБЕЖ! ТЪРСЕТЕ СИ ПРАВАТА И АКО НЕЩО НЕ ВИ ХАРЕСА СМЕНЕТЕ БАНКАТА!!


Ако знаете повече за UniCredit Bulbank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за UniCredit Bulbank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до UniCredit Bulbank