УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

  • бул. „Княз Александър Дондуков" 9, 1000 София център, София, България
  • +359 2 921 8954

Работно време УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

(Общо гласували : 26 - Рейтинг: 2.2)

bEbEto X Iliana Mihovska

Рейтинг : 1 от 5

Голямо разочарование, години наред ги препоръчвах. По мое невнимание имах една сметка при тях, която не се използваше, вместо да се обадят и да ме предупредят за трупащи се такси, те чакат, чакат до момента на закриване....как ще се откажат от тези потенциални 2 лева такси, които ще получат. Освен, че платих 56 лева - по карта от таксите ми взеха и 2 лева за превод към СОБСТВЕНАТА ИМ БАНКА. Тъй като колежката предния път не била свършила нещо, трябвало да се разкарвам пак утре, но другата колежка е много отзивчива и щяла без да се разкарвам да ми приключи сметката. Поисках и документ за закрита сметка и внесените 58 лв, получих вносна бележка.....документ НЕ. Няма да коментирам с какъв тон чух служител да разговаря с клиент....Той рейтинга си го показва....Ако все пак искате доволни клиенти, първо отнасяйте се добре с тях и второ вместо да им взимате стотинки от джоба, спестете им ги, напомнете им не да ми пращате мейли с точки по лоялната ви програма......


Dimitar Miriyski

Рейтинг : 1 от 5

Страшно нагъл и лъжлив служител има в клона. Казва се Ангел Пешагийн и отговаря за корпоративните клиенти, какъвто имах нещастието да съм аз. Не си вдига телефона, не спазва уговорки. Като отидеш и го чакаш на място 1 час да се освободи, не бил длъжен да ти вдига телефона и да ти звъни обратно. Иначе в цялата организация на Уникредит няма кой да ти свърши работа, понеже ти зачисляват фирмата към един единствен човек. Ако той излезе отпуск, пригответе се и вашия бизнес да спре.


Desislava Licheva

Рейтинг : 2 от 5

Мобилното банкиране не е никак user friendly. Моля, да си организирате транзакциите в мобилното банкиране, така че да са по ясно представени. От толкова излишни символи в транзакцията ми отнема страшно много време и ми е необходимо да се "досещам" за какво съм плащала, вместо да ме улеснявате.


Rosi V.

Рейтинг : 1 от 5

Миналата си сметка в друга банка закриха по тел., само си дадох нова сметка. За Уникредит ви трябват поне 2 посещения и месец изчакване между тях...и разбира се не са си актуализирали работното време online, а само на място има някакви бележки, че работят до 16 ч. - някак си не ми стана гот, предвид че си убих час и разкарване напразно...


Georgi Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

бавна работа,некоректно поведение спрямо клиентите,използване на непристойни изказвания от служител! Който има много време за губене -препоръчвам клона горещо!!!!!!!!!


Ако знаете повече за УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за УНИКРЕДИТ БУЛБАНК, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до УНИКРЕДИТ БУЛБАНК