United Bulgarian Bank

  • ж.к. Изгрев 109 Б, 8000 ж.к. Изгрев, Бургас, България
  • +359 56 563 100

Работно време United Bulgarian Bank

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за United Bulgarian Bank

(Общо гласували : 25 - Рейтинг: 3.2)

Nikolay Hristov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некомпетентен персонал, преди месеци ходих за обновяване на телефонен номер, но 3 пъти при 3 различни служители без успех и загъбено време за всички посещения над 2ч. Вчера ходих да изискам банково извлечение на английски език за което ми беше казано, че не могат да ми издадат и системата автоматично изважда на български език. Днес след разговор по телефона с друг клон на банката ми беше казано, че е възможно да се издаде такъв документ срещу 40лв, за което аз бях, ОК. Днес след извадени банкови извлечения и подписване на документи за това, забравих извлеченията при служителката ПОЛИНА ДАПЧЕВА за 3 секунди след напускане на банката и тя вече ги беше скъсала без дори да си направи труда да каже,че съм забравил за тях. Изключително недоволен от всяко обслужване за което съм бил в клона, но впредвид, че има толкова недоволни клиенти и критики към дадения клон до момента нищо не е направено.


Martin Nedev

Рейтинг : 1 от 5

Изключително арогантно държание и отношение. Не ми признаха две нотариално заверени пълномощни за предсрочно погасяване на ипотека, което само по себе си говори за некомпетентност. Ако можех да сложа по- малко от една звезда щях да го направя. Не препоръчвам!


Dimitar

Рейтинг : 5 от 5

Доволен от обслужването! - По конкретно от служителката - Поля Ламбова. Много добре обясни кое как да се направи за да си открия сметка през ОББ МОБАЙЛ.


Angel Stanchev

Рейтинг : 3 от 5

Банкомата им много често не работи, а е в самата банка


South Pearl Residence

Рейтинг : 1 от 5

Изключително заядлив и некомпетентен персонал!!! Бавни и мудни! Когато след 40 минутно чакане попиташ кога ще бъдеш обслужен, ти се изръмжава, с нагъл тон, че нямало какво да се направи!


Ако знаете повече за United Bulgarian Bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за United Bulgarian Bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до United Bulgarian Bank