United Bulgarian Bank

  • ул. „Фердинандова“ 2, 8000 Бургас Център, Бургас, България
  • +359 56 897 008

Работно време United Bulgarian Bank

  • понеделник: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 16:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за United Bulgarian Bank

(Общо гласували : 31 - Рейтинг: 2.7)

Румяна Павлова

Рейтинг : 1 от 5

Много разочарования и хиляди съжаления , че предпочетох да работя с банка ОББ центр. клон ул. Фердинандова 2. От 20.04. 2022 г. правя неуспешни опити първо да разкрия левова и еврова сметка на фирма.След седмица губене на време и чакане до второ пришествие , достигнахме до желаната цел. Сега отново имаме проблем днес 17.05.2022 г. ние още не можем да пуснем електронните услуги и все още не можем да прочетем и приемем нотариалното заверено пълномощно / изработено по техен образец и според техните изисквания/ за валидно. Моите наблюдения по отношение на работата на офиса е пълно безхаберие и некомпетентност на персонала. Губене на времето на хората ,без да се мисли ,че тези хора работят, или може би трябва да си вземат отпуск за да си свършат работата. Аз работя с няколко други банки в града , но това което виждам в този офис на ОББ , го няма никъде другаде. Имам чувството ,че тези служители , ни най-малко се притесняват от всичко това.


kristina vulcheva

Рейтинг : 1 от 5

Изключително мудно и тромаво обслужване, дължащо се на лоша и неефективна организация на работа. Чаках 50 мин.,за да получа подновената си дебитна карта - нещо,което би трябвало да стане за минути.


Hristo Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

Много чакане. Има хора на 5 каси обслужват само на 2


Лорета Цветкова

Рейтинг : 1 от 5

Много разочаровани от нелюбезно невъзпитано и просташко отношение на служителите, сред които нямаше нито един който да отвърне на пиздрава ни добър ден. Вярно че беше 10 минути преди края ма работния ден но от охраната до служителката на каса 17 се почувствахме като натрапници дошли да просят а не да изтеглят от собствените си пари. Това доведе до решението ни просто да сменим банката като цяло.


Aleksandar Nikolov

Рейтинг : 1 от 5

Когато '' директора'' на банката си пази парко мястото което по никакъв начин не е обозначено като такова (все пак на табелите е изписано ''за клиенти на банката'').Охраната идва към теб и се държи все едно си ограбил банката.. След това най ''мило'' те съпровождат до колата ти докато те информират, че не е трябвало да паркираш там въобще защото ''директора'' идва и трябва да си паркира на не обозначеното за него място. За първи път се натъквам на такава наглост и грубост от вашата банка.


Ако знаете повече за United Bulgarian Bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за United Bulgarian Bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до United Bulgarian Bank