United Bulgarian Bank

  • бул. „Витоша“ 89Б, 1463 Иван Вазов, София, България
  • +359 700 14 554

Работно време United Bulgarian Bank

  • понеделник: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за United Bulgarian Bank

(Общо гласували : 28 - Рейтинг: 3.5)

Nataliq Dimitrova

Рейтинг : 1 от 5

Изключително неадекватно обслужване от страна на рецепция. Работното време за уикенда не е променено. Пише, че работи и в събота до 16 ч. В 15 ч посещавам банката и ми казват, че не работят с насмешка!


Dimitar Semerjiev

Рейтинг : 1 от 5

Да споделя нещо което звучи почти невъзможно Ако не се бях сблъскали с този проблем и аз нямаше да повярвам. Мобилното приложение на ОББ работи с часовник който си върви по лятното време т. е 1 час назад ! Ако например правиш валутен превод който е разрешен до 15.30, то това значи че прозореца се затваря в 14.30 . Същото важи и за всички операции на осчетоводяване през мобилното приложение. На фона от годишна печалба от 177000000 лв,това е пълно безхаберие! Ако някой от тази иска да поправи нещата нека ми се обади да му подарява един точен часовник Може би ние сме големите бодали че сме още клиенти на ОББ. Честито на печелившите!


Nikola Dichev

Рейтинг : 1 от 5

До момента нямах добро мнение за вас защото във всички държавни институции има клонове само на вашата банка, но това което се случи днес е под всякаква критика. Клона на банката в РПУ-8 (гр. София, кв. Дружба) работи до 17:00, а паспортното бюро работи до 17:30 - не трябва ли работното ви време да е същото както работното време на съответната институция ??? Служителката на гишето просто затвори вратата в 17:00, като каза, че банката работи до 17:00 и почна да държа сметка на мен и на другите хора които чакаха защо сме идвали толкова късно - е нали паспортното бюро работи до 17:30 !?! Къде е логиката ?


Emil Boyan

Рейтинг : 2 от 5

Спрях да посещавам този офис по ред причини. Последният път не ме пуснаха на паркинга, защото бил пълен със служебни коли !?!? То и без това отнема доста време да заобиколя сградата а като не ме пуснат трябва да се кача до Гешов и да обърна, за да се върна отново в центъра ....... Последните няколко пъти всеки път все повече чакам за внасяне на каса най-вече. От бързо обслужване на каса в Сибанк след обединението всичко стана тромаво. Затова ходя в офиса зад БАБХ където паркирам за 5 сек и веднага ме обслужват на касата.


Tsvety Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Здравейте, искам да изкажа своето мнение за Сибанк. Това е МОЯТА банка. Банката която е по- по- най от всички банки според мен. Изказвам искреното си възхищение от офис Тунджа на банката, от уникалния професионалист Мариела Борисова, от управителя на офис Тунджа- Боян Велков и всички мили и усмихнати служители. Поклон пред професионалното ви отношение и човешките ви качества. БЛАГОДАРЯ ВИ. Нямам думи да изкажа приятните си впечатления и страхотното отношение. Това е моят клон на банката. Нека всички взимат пример от вас. Пожелавам ви много професионални успехи и лично щастие. А за Мариела Борисова мога да пиша много, но най- вече - Мариела, сбъдва мечти,Ааз и цялото ми семейство много те ценим Ваш верен клиент Цветослава


Ако знаете повече за United Bulgarian Bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за United Bulgarian Bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до United Bulgarian Bank