Вагнер фитнес

  • ул. „Феликс Каниц“ 26, 1606 кв. Крива река, София, България
  • +359 88 891 6791

Работно време Вагнер фитнес

  • понеделник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Вагнер фитнес

(Общо гласували : 58 - Рейтинг: 4.1)

Armagedragus

Рейтинг : 5 от 5

Фитнесът е малък и компактен, снабден с достатъчно лежанки, тежести и кардио уреди. Машините за силови тренировки са малко на брой, но качествени и функционални. Фитнесът позволява пълноценни тренировки, както на начинаещите, така и на напредналите. Персоналът е отзивчив и любезен. Обектът предлага спа процедури, солариум и сауна. От 17 ч. до 19 ч. е по - натоварено, но през останалото време фитнесът е почти изцяло свободен. За разлика от останалите фитнеси, във фитнес Вагнер дъмбелите винаги са подредени, тежестите са по местата си, всичко е подредено, музиката не е твърде силна и позволява истинска концентрация. Ако искате фитнес, в който акцентът е върху тренировките за резултати, а не върху сторитата и таговете за харесвания в социалните мрежи, това е вашето място! Единственият минус е климатикът, който през лятото може да понижи температурата в залата, правейки невъзможно хубавото загряване, но персоналът винаги е на линия, за да съдейства при възникнали затруднения или проблеми.


Dancho Alexsandrov

Рейтинг : 2 от 5

Малък, тесен с много ниска хигена. Шкафчетата не се заключват има сейфове отвън, които поне работят. Уредите са стари, но поне всички са в изправност.


T Maz

Рейтинг : 1 от 5

Honestly one of the worst gyms I've been to internationally. Very poor customer service, asked to put on the air conditioning as the gym was 24 degrees (not appropriate for cardio!) And they said no to me because "you're the only one complaining". overpriced at 75lv a month for poor quality machines and service. Will never return. Честно казано един от най-лошите фитнес занимания, с които бях в чужбина. Много лошо обслужване на клиентите, помолени да пуснат климатик като фитнес е 24 градуса (не е подходящ за кардио!) И те казаха не ми, защото "ти си единствената, която се оплаква". Надценени на 75 лв на месец за машини и услуги с лошо качество. Никога няма да се върне


John B.

Рейтинг : 1 от 5

Пълно е с някакви неполезни уреди, а няма основни такива. Много е тясно. Не бих се върнал.


Daniel Georgiev

Рейтинг : 5 от 5

Има всичко необходимо за пълноценна тренировка .


Ако знаете повече за Вагнер фитнес

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Вагнер фитнес, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Вагнер фитнес