Ветеринарна клиника „Джаф и Мър“

  • бул. „България“ 154, 6300 ж.к. Овчарски, Хасково, България
  • +359 88 501 9779

Работно време Ветеринарна клиника „Джаф и Мър“

  • понеделник: 8:30 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 16:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Ветеринарна клиника „Джаф и Мър“

(Общо гласували : 102 - Рейтинг: 4.4)

Ivanela Ivanova 13

Рейтинг : 1 от 5

Ужасен ветеринар,няколко пъти съм ходила при него и всеки път имаше нещо както не трябва! Но днес отидох да взема за котето ми храна (беше ми попът) и взех мокра храна и след като се прибрах и я отворих видях че нещо не изглежда както трябва и се сетих да погледна срока на годността и видях че е изтекъл преди година и половина. Не ходете там!!!!


Lidia Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна от грижите, които предлагат в клиниката. Изключително любезни и отдадени на професията си специалисти. Препоръчвам!


maria milkova

Рейтинг : 2 от 5

Отношението явно е до човек,за втори и последен път посещавам.


adi kova

Рейтинг : 5 от 5

Страхотни професионалисти... Либезни тарпеливи. Благодаря на целият екип


Helena Hristozova

Рейтинг : 5 от 5

Професионализъм и грижа на изключително високо ниво. За разлика от други ветеринари и клиники които съм посещавала, в Джаф и Мър диагнозата на кучето ми се казва, обяснява изцяло, всичко което се дава на животното разбирам защо се прави и с какво точно помага. За човек, който не разбира от болести и лекарства при животните, изключително много оценявам факта, че не се държат лицемерно и не получавам отговори от сорта “и да ви кажа какво и дадох, няма да разберете”. Всички въпроси се отговарят ясно и с отношение. Силно препоръчвам клиниката.


Ако знаете повече за Ветеринарна клиника „Джаф и Мър“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ветеринарна клиника „Джаф и Мър“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ветеринарна клиника „Джаф и Мър“