Вида

  • ул. „Цар Иван Страцимир“ 9, 3700 Калето, Видин, България
  • +359 89 656 4456

Отзиви за Вида

(Общо гласували : 217 - Рейтинг: 4.3)

Dimitar Mikov

Рейтинг : 5 от 5

Персоналът е страхотен, имахме проблеми само с контактите в стаята ( не работеха мисля,че проблема е отстранен) . Леглата са добре,хотела е на две крачки от парка! Има паркоместа. Цената е нормална за района!


Петя Иванова

Рейтинг : 4 от 5

Трудно за намиране по навигация. Хотела е чист, наоколо е тихо и спокойно. Подходящо за почивка. Няма кой знае какви удобства, но персонала е много отзивчив.


Tony Popova

Рейтинг : 5 от 5

Много уютен, чист и приятен хотел! Разположен в близост до парка и центъра на Видин! Препоръчвам!


Yana Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Чисти и уютни стаи, любезен персонал и е на две минути от красивия Дунав!


Stanislav Traykov

Рейтинг : 2 от 5

ПОС терминалът не работеше и приемаха само кеш. Баня без обособена душ кабина, малко мръсна, захабена, лошо налягане. Празен минибар. Неоправени, нехигиенично подредени кревати. Долният чаршаф се допира по цялата площ в петнясало покривно одеало, над което са сложени сгънати единични калъфи за завивки. Изгледът е кофи за боклук, които имат среднощни посетители с фенери.


Ако знаете повече за Вида

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Вида, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Вида