VIGOS Bar & Dinner

  • ул. „Преслав“ 25, 6300 Хасково Център, Хасково, България
  • +359 87 744 4525

Работно време VIGOS Bar & Dinner

  • понеделник: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за VIGOS Bar & Dinner

(Общо гласували : 153 - Рейтинг: 4.4)

Katia Alekseyeva

Рейтинг : 1 от 5

Толкова красив интерьор и толкова лошо обслужване… никой не поздравява, когато влизаш, никой не те насочва, къде да седнеш, сервитьорките те гледат лошо все едно им дължиш парите. Едната е взимала празните чинии и така ги държа, че от тях падна мръсна салфетка в салатата ни. Нито се извини, нито предложи нова салата, нито махна тази от сметката. Просто каза «опа» и изкара салфетката. Накрая в сметката видяхме нещо, което не сме поръчвали, и като казахме това, другата сервитьорка отговори само: «абе, сметнете там, колко трябва да дадете без ето това…». Потрясаващо ужасно. Храната беше нормална, нищо специално.


Цено Благоев

Рейтинг : 1 от 5

Изключително негостоприемен персонал, за съжаление на иначе приятната на вид обстановка... друго така и не успяхме да видим, от краткият ни престой. Денят е неделя и сме решили, с приятелката ми, да направим малка разходка в покрайнините на Кърджали, поради което сме облечени по-спортно. Прибирайки се , решаваме да се отбием и да вечеряме в Хасково във въпросното заведение, но уви , не сме добре дошли ! Явно двете, двойни свободни маси не бяха достатъчно големи за спортен тип хора като нас , защото влизайки в заведението, нямаше и минута и една госпожица от персонала ни “застреля” с думите “няма свободни маси” и нищо повече ?!? Няма добър вечер, няма добре дошли , е как да има, като явно не бяхме добре дошли ! Неловко, пред погледите на всички други клиенти, решихме да не се разправяме , понеже надали щяхме да постигнем нещо в положителна насока, имайки в предвид къде точно се намираме и манталитета на хората в подобни населени места. Иначе приятна обстановка със що годе добра локация..... нищо повече!


Veselina Chalakova

Рейтинг : 1 от 5

Определено не препоръчвам VIGOS Bar & Dinner в Хасково. Ако сте решили да хапнете там, след разходка в околността ще бъдете посрещнати от неучтив, намръщен персонал. Може би с възложена тежка задача да филтрира посетителите още от входа и да ги отпраща, въпреки очевидното наличие на свободни и нерезервирани маси. Жалко за приятната на пръв поглед обстановка, която бързо ще ви накара да предпочетете да останете гладни.


Stanislav Yakimov

Рейтинг : 1 от 5

За съжаление разбрах защо дригите заведения са пълни а в това няма хора. Обслужването е много зле храната също. Трябваше да искаме 3 пъти пепелник и на четвъртия влязохме и си го взехе. Бургера който ядох е замразено готово месо от не се знае какво със сосове и краставици. Не го препоръчвам.


Kaloyan Bobev

Рейтинг : 5 от 5

Изглежда добър ресторант, за първи път влизох вътре за кафе. Поръчах капучино и фрапе за парка понеже искахме да се насладим на детската площадка наблизо. Впечали ме обслужването на персонала.


Ако знаете повече за VIGOS Bar & Dinner

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за VIGOS Bar & Dinner, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до VIGOS Bar & Dinner