ВиК Услуги и Водопроводчик Денонощно

  • бул. „Александър Стамболийски“ 8, 1303 ж.к. Зона Б-5, София, България
  • +359 88 798 8222

Работно време ВиК Услуги и Водопроводчик Денонощно

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за ВиК Услуги и Водопроводчик Денонощно

(Общо гласували : 42 - Рейтинг: 4.5)

Светослав Желязков

Рейтинг : 1 от 5

За съжаление отношението беше абсолютно непрофесионално. Дори не ме изслуша за какво става дума, а набързо ми обясни, че е претоварен и излиза в отпуск. Дори си позволи да ми затвори телефона и след това да не върне обаждане. Уви това се случва винаги, когато майсторите не трябва да се борят за клиенти и могат да си позволят да си избират работата. Желая му приятна отпуска на човека и да е жив и здрав, но тази фирма я зачерквам.


Ani Kodjabasheva

Рейтинг : 5 от 5

Доверих се заради позитивните оценки на други клиенти и не съжалявам. Майсторът дойде на същия ден и свърши бърза и качествена работа. Забеляза и ни реши и други проблеми в банята извън това, за което го повиках. Определено си заслужаваше посещението му. Любезно и професионално отношение.


Teodor Todorov

Рейтинг : 5 от 5

Бързо, професионално и любезно отношение! Проблемът беше отстранен за нула време. Препоръчвам, ако имате нужда от водопроводчик.


Desislava Zheleva

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволна от услугите. Работят много бързо и ефективно, както и на време. Цените са много добри. Силно препоръчвам!


Райчо Василев

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволен от работата на майстора - бързо пристигна на адреса и бързо се справи с проблема-счупени кранове в стената под мивка в банята, в шкаф. Не се колебайте да го потърсите, аз не сгреших.


Ако знаете повече за ВиК Услуги и Водопроводчик Денонощно

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ВиК Услуги и Водопроводчик Денонощно, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ВиК Услуги и Водопроводчик Денонощно