Villa al tempio

  • ул. „Йордан Ненов“ 1А, 4400 Пазарджик Център, Пазарджик, България
  • +359 87 635 5136

Отзиви за Villa al tempio

(Общо гласували : 23 - Рейтинг: 4.2)

Picasso Piaf

Рейтинг : 4 от 5

Добре измислено, има си доста плюсове. Пътувах по работа за няколко нощувки. На външен вид изглежда доста приятно и за тази сума (80лв) очаквах повече, честно казано. Не ме изкефи да ме питат принцеси или яйца за закуска Подвижния душ не стоеше изправен, имаше използвани шампоани и сапун в стаята. Иначе е чисто и спретната, надявам се бельото беше сменено, ако не шампоана. Добро обслужване, ако докато закусвах не слушах глупостите на рецепционистка, която говореше с нейната приятелка за мигли и разни тъпотии. Другото, което ме издразни е шумът от камбанарията. Събуждах се като пребит, но пък локацията на хотела е добра и има паркинг. Красиво е обзаведени, винтидж стил с типични орнаменти, полилеи и посуда. Ще добавя последни бетонните стълби, което никак не изглежда добре на база интериор. Бам бетон. 50/50 съм, не знам дали бих повторил. Иначе всички са усмихнати и дружелюбни. Имаше комплимент вода и кафета в стаята. Казвам всичко, за да не накляням везните. Всеки сам си преценя! :Д


je mi

Рейтинг : 4 от 5

Стаите са просторни и с широки спални. Чисто и приятно е. Има хладилник, климатик и телевизор. Няма комарници и асансьор.


Borislava Hristova

Рейтинг : 2 от 5

Голямо разочарование, при пристигане стаята беше ледена, при положение че знаеха, че сме с 2деца. Стаята изобщо не успя да се стопли, измръзнахме. Закуската беше прегоряли филии и безвкусен омлет. Стаята иначе изглеждаше уютно. Не бих посетила повече. Разочарована съм за 140лв на вечер беше недопустимо да мръзнем. .


Ива Йорданова

Рейтинг : 4 от 5

Местоположението е добро.Спалнята е много голяма и удобна , но вратата на стаята беше толкова стара и паянтова, че дори не можеше да се заключва.


Eliza Vasileva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно обзаведен, чист и уютен хотел на много добра цена! Много любезни домакини! Въпреки, че е в идеалния център на града, има паркинг. Ако имаше ресторант, щеше да е идеално!


Ако знаете повече за Villa al tempio

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Villa al tempio, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Villa al tempio