Златарски магазин Авангард Голд

  • ул. „Велико Търново“ 11, 6300 Хасково Център, Хасково, България
  • +359 87 643 4353

Работно време Златарски магазин Авангард Голд

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 16:30 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Златарски магазин Авангард Голд

(Общо гласували : 77 - Рейтинг: 4.3)

Dobrinka Koteva

Рейтинг : 1 от 5

Поръчвам за пети и последен път!!!Избрах синджир (уж 2.90гр.- по 85лв. За грам,общо 250лв.) Оказа се обаче,че този синджир е 2.63 гр. На сертификата не пише колко тежи а само 14 карата.Помислих,че продавача е забравил(нищо подобно) Не съм за 30 лв. Въпроса е принципен!!! Страх ме е да измеря другите си бижута от Авангард голд…


Ivan Kunchev

Рейтинг : 1 от 5

Отвратително отношение. Досега не бях попадал на подобен 'търговец' на бижута. Повече от седмица чаках потвърждение на поръчката ми, но така и не благоволиха да си вдигнат телефона или да ми отговорят на съобщенията в Messenger или контакт формата в сайта им. Днес си вдигнаха телефона (изненадващо), попитаха ме за името ми, и обещаха да ми върнат обаждане до 5 минути. След час и половина чакане, реших да ги потърся отново, но вече само ми прекъсват, без да вдигнат. Толкова ли е трудно да пратите 1 е-mail или да се чуем за 20 секунди, за да разбера статуса на поръчката ми? Дори не знам дали е анулирана или не. Дано никога повече не попадам на подобен 'магазин'.


Нора Ибрамова

Рейтинг : 1 от 5

много не сериозни от няколко дни пишех за поръчка и никой неми обърна внимание телефона постоянно дава заето.. да поръчаш от този магазин е мисия не възможна, естествено си поръчах от друг магазин просто нервите и не коректното отношение те карат да си потърсиш друг магазин дори и на по висока цена.. нали клиента е най важен ..но не и за тези.''(собственици.. )


Valentina Filipova

Рейтинг : 5 от 5

Бързо обслужване! Разкошна гривна! Благодаря!


Запрян Караманов

Рейтинг : 5 от 5

Добър избор на бижу.


Ако знаете повече за Златарски магазин Авангард Голд

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Златарски магазин Авангард Голд, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Златарски магазин Авангард Голд