Зоомакс

  • ул. „Христо Чернопеев“ 5, 4002 Център, Пловдив, България
  • +359 89 925 5600

Работно време Зоомакс

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 9:30 ч. – 15:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Зоомакс

(Общо гласували : 48 - Рейтинг: 4.1)

Георги Василев

Рейтинг : 5 от 5

Хубав и добре зареден магазин. Намира се на удобно място...


Mihaela Feodosieva

Рейтинг : 5 от 5

Имат голямо разнообразие от храна за домашни любимци. Както и всякакви аксесоари, играчки и противопаразитни продукти. Магазинът работи на официални почивни дни, което е голямо предимство.


Gloria Mihaylova

Рейтинг : 1 от 5

Опитах да поръчам онлайн (стойност над 100лв.), но за телефон за връзка въведох датския ми номер тъй като не живея в България, нямам друг и получих имейл че поръчката ми е отказана без никакво обяснение. Писах им имейл, в който да попитам какъв е проблема и чак тогава разбрах че те не приемат чужди телефонни номера. Попитах ги в последващ имейл дали да им изпратя номер на друг човек чисто формално или да потърся друг магазин и отговор не получих. Отново писах и ми казаха че не уважавам правата на търовеца, при толкова имейли да съм им изпратила до сега номера и ако искам да си намеря друг магазин... Явно имат твърде много клиенти и аз само ги смущавам и им нарушавам правата..


katya wheble

Рейтинг : 5 от 5

Супер качественни и то най добрите продукти, много добра селекция На едни от най добрите цени във нета.... Няколко пъти пазарувах от зоомах, обслужването е много мило и със огромно желание да ми намерят точния продукт... Малко във website е нужно да поработят. Някои продукти съществуват след изчерпване..


Кремена Петрова

Рейтинг : 5 от 5

Доволна съм! Голямо разнообразие от продукти за домашните любимци. Бърза доставка и нормални цени.


Ако знаете повече за Зоомакс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Зоомакс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Зоомакс