Двустаен апартамент, Благоевград, Еленово

  • 2 стаи,
  • 53 м2,
  • Етаж 4
Продава

19,951 EUR

Цена/кв.м. 376.43 EUR
Особености

[цени без комисиона! ] Studio4.marketing има удоволствието да Ви представи нова жилищна сграда, с паркоместа, търговски площи и разнообразие от апартаменти в кв. Еленово, гр. Благоевград. Местоположението е на сградата е прекрасно - спокоен район на границата със с. Изгрев и същевременно бърз и лесен достъп до центъра на града от бул. П. К. Яворов. Слънчеви апартаменти с изглед на юг към с. Изгрев!Апартамент №21 на 4-ти етаж, с обща площ 53.92м2, състоящ се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна. Прилежащо мазе с площ от 2.42м2 Цена 19951€Апартамент № 28 на 5-ти етаж, с обща площ от 53.92м2, състоящ се от антре, всекидневна с кухненски бокс, спалня, тераса, баня с тоалетна. Прилежащо мазе с площ от 2.69м2 Цена 21029€Сградата е проектирана, съобразно най-новите тенденции при жилищното проектиране, в съответствие със съвременните стандарти за качество, нормите на българското и ЕС законодателство, както и изискванията за енергийна ефективност. Изграждането на комплекса стартира през април 2019г. с всички гаранции за завършване в предвидения срок от 28 месеца. Проектът се състои от партер с магазини, паркоместа на цена 4500€, 6 жилищни етажа с общо 35 апартамента от различен тип. Разсрочено плащане на продажната цена, съобразно етапите на строителство.Степен на завършеност: готови подове за полагане на керамична настилка, стени и таван - измазани с варогипсова мазилка за машинно полагане, монтирани български проводници, звънчево-домофонна инсталация с ел. брава, изграден комин с готови коминни тела, ВиК - до тапа, входна усилена врата, монтиран подпрозоречен плот, излизащ 3-4 см пред фасадата, завършени с настилка от гранитогрес и топлоизолирани тераси.Конструкцията е монолитна скелетно - безгредова стоманобетонна, тухлена зидария с керамични тухли, покривна конструкция - плосък покрив и дървена конструкция с битумни керемиди, хидроизолиран с рулонни материали и топлоизолиран с ESP, топлоизилация по фасади с ESP 5 см, със завършващ слой - шпакловка с армираща мрежа + фасадна мазилка по проект, терасите ще са топлоизолирани с XPS с армирана циментова замазка и хидроизолирани с рулонен тип армирана изолация, 5-камерна ПВЦ дограма със стъкопакет 4-16-4 мм, луксозен пътнически асансьор, шумо и топлоизолация на стена към коридири и апартаменти, завършена стълбищна клетка с настилка от гранитогрес, ажурен парапет, осветление с датчици за движение, входна врата с усилен профил, монтирани пощенски кутии, изпълнена ограда по парцеларни граници, изпълнена вертикална планировка и външни връзки. Квартал „Еленово“ е с развита инфраструктура, застроен предимно с многофамилни жилищни сгради, предлагащ всички удобства необходими за съвременното ежедневие - зелени площадки, училища и детски градини, магазини, спортни зали, заведения, здравен център.Избирайки този имот - получавате отлично съотношение между качество / цена и условия за живеене! За този обект не се дължи комисиона от купувача! Попитайте за налични апартаменти!

Обявата е публикувана от - СТУДИО 4МАРКЕТИНГ ЕООД Агенция

  • Код на Обявата :
    7179926
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    53 m2
  • Етаж :
    4 от 6
  • Публикувана на:
    28/01/2020
  • Обявата е в сайта:
    1543 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • Асансьор

  • Лизинг

  • Панорама планина

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

СТУДИО 4МАРКЕТИНГ ЕООД, (087)907-0759

Studio4.marketing е специализирана платформа за консултантски услуги в бизнеса с недвижими имоти и експертното им оценяване.

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СТУДИО 4МАРКЕТИНГ ЕООД от Благоевград. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СТУДИО 4МАРКЕТИНГ ЕООД от Благоевград за пълни подробности и допълнителна информация.