Многостаен апартамент, Благоевград област, гр.Сандански

  • 5 стаи,
  • 137 м2,
  • Етаж 3
Продава

75,000 EUR

Цена/кв.м. 547.45 EUR
Особености

ХЕПИ ХАУС Недвижими имоти продава апартаменти в новопостроена сграда, намираща се на ул. Стефан Стамболов , в непосредствена близост до светофара, и на метри от Била, III ОУ, детска градина, хотели, куриерски фирми, пазар, полиция, пожарна и център.В сградата е напълно завършена жилищната част, като апартаментите се предават на мазилка и замазка. Всички мокри процеси до този етап са напълно завършени. В момента върви процедура по издаване на удостоверение за ползване.🔝🔝🔝 Качеството на строителните работи, и на вложените материали са изключително високи, като комбинирането на различните компоненти и подбора на цветовете е правен много внимателно, което придава на сградата приятен външен вид.Районът около сградата се характеризира с динамично развитие и много новопостроени сгради. Изградени са и функционират редица търговски обекти, с различно предназначение, както търговски, така и в сферата на услугите. Улицата, на която е разположена сградата е новоремонтирана, с напълно подменени комуникации по нея. Изцяло подменена канализация, водопровод, отводняване, улично осветление, тротоари. Пожарен хидрант до самата сграда. 10 етажният блок до сградата, също е саниран съвсем скоро. В самата сграда също има 2 търговски обекта.Ето само част от предимствата на сградата:☑️*възможност за покупка на апартамент в сграда със само 5 апартамента☑️*изключително високо качество на строителство, с перфектно изпълнени и напълно завършени общи части☑️*изцяло газифицирана, с изградена обща вътресградна газова инсталация, като до всеки апартамент е подведен индивидуален кран за включване. Освен това е изградена и инсталацията за газ до котел и печка, и парно до всеки радиатор, в самия апартамент☑️*топлоизолация, изпълнена с висок клас материали и качествена мазилка с трайни цветове☑️*високо скоростен оптичен кабел до всеки апартамент☑️*блиндирани входни врати на апартаментите☑️*6-камерна дограма със стъклопакет 4 сезона, осигуряващ оптимална вътрешна температура през всички годишни сезони☑️*сградата е с индивидуално изградена мълниезащита☑️*конструкция с фундаментна плоча, гарантираща висока степен на стабилност☑️*отлична хидроизолация на откритите части на сградата☑️*извършена е предварителна подготовка за монтаж на климатици във всяка стая, осигуряващ лесен, удобен и безпроблемен монтаж

Обявата е публикувана от - ХЕПИ ХАУС Агенция

  • Код на Обявата :
    5547582
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    137 m2
  • Етаж :
    3 от 4
  • Публикувана на:
    21/01/2020
  • Обявата е в сайта:
    1555 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • Газифициран

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

ХЕПИ ХАУС, (088)872-3155

Хепи Хаус ЕООД е компания занимаваща се с посредничество при продажба, покупка, наемане и отдаване под наем на недвижими имоти от 2008г. За всичките тези години, аз Вера Филчева, като управител и мениджър на офиса в град Сандански, се подписвам под моите обещания ВИНАГИ! В нашия офис можете да получите професионална помощ и качествено обслужване!

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от ХЕПИ ХАУС от Благоевград. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с ХЕПИ ХАУС от Благоевград за пълни подробности и допълнителна информация.