Двустаен апартамент, Бургас област, к.к.Слънчев Бряг

  • 2 стаи,
  • 65 м2,
  • Етаж 2
Продава

51,000 EUR

Цена/кв.м. 784.62 EUR
Особености

2-стаен апартамент с гледка БАСЕЙН в Холидей Форт Клуб, Слънчев бряг IBG Real Estates има удоволствието да ви предложи този двустаен апартамент, разположен на 2-ри етаж в комплекс Холидей Форт Клуб в Слънчев бряг. Комплексът е срещу аквапарк Екшън и предлага целогодишна охрана и поддръжка, 9 басейна за възрастни и деца, 2 водни пързалки, 2 ресторанта, голф клуб, супермаркет, безплатен паркинг, тенис/футболно игрище и много други. Комплексът е самостоятелен курорт и е с отлична поддръжка. Работи целогодишно и е подходящ както за постоянно живеене, така и за почивка и отдаване под наем.Апартаментът за продажба е 65 кв.м. от които 56.19 кв.м. са чиста жилищна площ и 6,11% идеални части от общите части на сградата. Състои се от просторен хол с кухня и трапезария, балкон с гледка към басейна, една спалня и баня с душ кабина, тоалетна, мивка и пералня. Апартаментът се продава обзаведен и оборудван във вида на снимките. Готов е за ползване или отдаване под наем. Наемните цени са между 60 и 100 евро/ден в зависимост от сезона. Услуги и удобства в Holiday Fort Club, Слънчев бряг: - 2 ресторанта българска и европейска кухня- Бар- 9 басейна за възрастни и деца със спасители и безплатни шезлонги- 2 водни пързалки- Билярд и тенис на маса- Супермаркет- Магазини- Бюро за обмяна на валута- Детска площадка с люлки и пързалки- Зона „Релакс оазис” с дървета, цветя и трева- Фитнес на открито- Тенис клуб- Интернет клуб- Коли под наем- Масаж- Безплатен паркинг за собственици и гости- Голф клуб с корт - 15 дупки- 2 офиса - рецепции, където се предлагат всякакви услуги и екскурзииГодишната такса за поддръжка е 12 EUR / кв.м. Реф.11308

Обявата е публикувана от - IBG Real Estates Агенция

  • Код на Обявата :
    8553861
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    65 m2
  • Етаж :
    2 от 4
  • Публикувана на:
    02/11/2022
  • Обявата е в сайта:
    531 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • АКТ16

  • Обзаведен

  • Портиер/Охрана

Сигнализирай нередност за този имот

Още апартаменти на IBG Real Estates

Имотът е публикуван от

IBG Real Estates, (087)846-6690

Агенция Ай Би Джи оперира на пазара на недвижими имоти от 2007 г. и предлага широк спектър от имоти в различни области на България. Ние помагаме на нашите клиенти да изберат подходящия имот, който да отговаря на техните нужди. Нашата задача е да организираме целия процес на покупко-продажба от самото начало до самия край. Ние се фокусираме върху предоставянето на качествена информация - факти, снимки, цени и съвети - за всеки имот, който предлагаме. Ние разбираме, че нуждите и желанията за недвижими имоти варират при отделните индивиди. Това е причината, поради която ние в IBG Real Estate вярваме, че работата с всеки клиент трябва да е индивидуална. Ние предлагаме персонално внимание, което ни дава възможност да ви помогнем по най-добрия начин, когато става въпрос за закупуване, отдаване под наем или продажба на недвижими имоти.

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от IBG Real Estates от Русе. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с IBG Real Estates от Русе за пълни подробности и допълнителна информация.