Уникредит Булбанк

  • 36-38, Vladislav Varnenchik str., Варна

УниКредит Булбанк е една от водещите банки в България и член на УниКредит, успешна Паневропейска търговска банка.

Ние в УниКредит Булбанк, предлагаме решения за всички предизвикателства и възможности, с които нашите клиенти се сблъскват в своето ежедневие. Стремим се да бъдем доверен и дългосрочен партньор, който дава истинска стойност за нашите клиенти.

Ние отговаряме на истинските потребности на клиентите с реални решения, които са базирани на синергия между нашите бизнес подразделения: корпоративно и инвестиционно банкиране, търговско банкиране и управление на богатството. Начинът, по който тези решения се разработват и предоставят е също толкова важен, колкото и самите решения, затова винаги се водим от нашите две основни ценности: Етика и уважение.

Като банка за важните неща, ние предлагаме местна и международна експертиза за водещи на пазара продукти и услуги на 13 основни пазара* чрез нашата европейска банкова мрежа. Използвайки международна мрежа от представителства и клонове, УниКредит обслужва клиенти в други 18 страни по света.*

Ако знаете повече за Уникредит Булбанк

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Уникредит Булбанк, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Уникредит Булбанк