Адв. Мартин Трифонов

  • ул. „Цар Калоян“ 52-а, 6000 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 88 516 1200

Работно време Адв. Мартин Трифонов

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Адв. Мартин Трифонов

(Общо гласували : 88 - Рейтинг: 5)

Maria Stefanova

Рейтинг : 5 от 5

Адвокат Трифонов е отличен професионалист. Семейството ми живее в чужбина, в различни държави и често ни се налага да се объщаме към него за различни правни съвети и действия. Много способен млад адвокат, с големи познания и много добро отношение към клиентите си. Адвокатските му хонорари са разумни. Горещо препоръчваме неговата правна кантора в Стара Загора! Благодарим, адвокат Трифонов, за всичко, което правите за нас!


Валир Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Ако търсите опитен адвокат,който не е алчен взема разумни цени за адвокатски услуги терсете адвокат Мартин Трифонов. Разбираси от работата си,винаги има време за клиентите си и е много напорист в работата си.семейството ми разчита на него за всякакви правни услуги.


Stoyka Mincheva

Рейтинг : 5 от 5

Макар и много млад, адвокат Мартин Трифонов е един изключително опитен адрокат.блестящо се справи със моя проблем,който беше сложен и заплeтен и няколко други адвокати ми отказаха. Благодаря, адвокат Трифонов!


Ivaylo Lechev

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря на адв. Трифонов за бързите и професионални юридически действия. Бъди здрав и продължавай напред.


Tanq Lubenova

Рейтинг : 5 от 5

За мен най- добрия разводен адвокат в Стара загора е адвокат Мартин Трифонов.Без разтакаване, методично и последователно получих благодарение на него всичко което исках.Млад е но много способен адвокат.


Ако знаете повече за Адв. Мартин Трифонов

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Адв. Мартин Трифонов, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Адв. Мартин Трифонов