Актьорски школи МОНТФИЗ

  • ул. „Крум Попов“ 56-58, 1421 ж.к. Лозенец, София, България
  • +359 89 444 4406

Работно време Актьорски школи МОНТФИЗ

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Актьорски школи МОНТФИЗ

(Общо гласували : 23 - Рейтинг: 3.1)

Steli BG

Рейтинг : 1 от 5

Най - НЕКОРЕКТНАТА школа! След ПРЕДВАРИТЕЛНО заплащане по тяхно настояване и невъзможност за посещаване на курса пари НЕ СЕ ВРЪЩАТ. Само обещания и препращане към СЧЕТОВОДСТВОТО. Етюдите се правят без никакви насоки или идеи от преподавателя, а след това по 1 час се правят забележки.... През това време другите кротко си чакат, за да се изявят за 2 минути (толкова е достатъчно). ВРЪЩАЙТЕ ПАРИТЕ на хората! НУЛА звезди - НИЩО НЕ НАУЧАВАШ, НЕ ВРЪЩАТ ПАРИ!


Aly Dimova

Рейтинг : 1 от 5

Огромно разочарование! Имах желание да се занимавам с актьорско майсторство и се подведох по отзивите на приятели, че МОНТФИЗ е най-квалитетното място. Нищо подобно! Първите 3 пъти бяха най-ползотворните от половингодишното ми пребиваване в школата. Да започем от там, че многоуважаемият основател и собственик Слав Бойчев се явява на репетициите за максимум 40 мин (от 3 часа!), за което учениците са длъжни едва ли не да му се кланят. След това винаги бърза да приключи заниманията в точно определен час, лишавайки хората да покажат етюдите си, за които са репетирали наистина упорито! Единствената по-ползотворна част от пребиваването в МОНТФИЗ беше едночасовата загрявка. И подчертавам ползотворна, тъй като я водеха други малолетни ученици (от по-напреднали нива), които имаха далеч по-голяма амбиция за преподаване от своя работодател (Слав)! А в редките пъти, в които Бойчев решаваше, че може да свърши работата си на преподавател по актьорско майсторство(става въпрос за точно 2 пъти за 6 месеца), като ни покаже техника за сценична реч или падане на сцена, ние се оказвахме най-виновните същества на света. И то не за друго, а защото не ни се получваваше от първия път-истински преподавателски професионализъм.... И ако се питате защо не се отказх още в началото: Е, имах надеждата, че етюдите, за които неуморно работим, все пак ще бъдат представени пред публика. Нищо подобно!!! Цяла година обещания, смяна на дати, отлагане на мероприятия и накрая господин Слав прецени, че не сме достатъчно подготвени за показ-щеше да се състои през юли. При положение че годината свършваше през май-тоест поредния трик да измъкне от учениците си по още 200 лева за идните месеци. Изключително тъжно е, че МОНТФИЗ се крепи на старите се лаври. Не мога да предложа по-добра школа, но мога да Ви посъветвам само едно: не се записвайте тук!


Nina Marinova

Рейтинг : 1 от 5

Ако има как ще им дам -10 точки за некоректното отношение! Организираха Арт фест в Созопол това лято и още от миналия Ноември в часовете промотираха 7 нощувки и курсове там за 390 лв на човек. Записахме се с моя приятел на тези ‘промоционални’ цени. Три дни преди морето се обадиха да ни ‘извият’ ръцете да доплатим по 180 лв. на човек, иначе щели да ни върнат само 50% от платената сума! Що за обир?! Даже нямаме договор с тях и никакви такива условия не сме приемали! Отказахме се от това море и въпреки обещанието им да ни върнат парите до 10-ти Август, до ден днешен пари не са ни върнати и Слав Бойчев е неоткриваем за обяснение. Супер некоректни хора, по телефоните нямат или не дават информация и шефът им се крие явно! Но тези пари не сме ги намерили на улицата все пак! Срам! Не им давайте пари на тези хора без договор и ясни условия!


Iveta Veleva

Рейтинг : 1 от 5

Загуба на време и пари! Несериозно отношение и неуважение от страна на преподавателя Слав Бойчев , постоянни закъснения. Обещаните покази в началото на годината не се състоят поради липса на работен материал. Единственото отговорно нещо е напомнянето за дължимите месечни такси.


yana martinova

Рейтинг : 5 от 5

Най-добрите сред най-добрите.


Ако знаете повече за Актьорски школи МОНТФИЗ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Актьорски школи МОНТФИЗ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Актьорски школи МОНТФИЗ