Даро

  • ул. ,,Ангел Кънчев" 20, 1000 София център, София, България

Отзиви за Даро

(Общо гласували : 695 - Рейтинг: 4.6)

Just Comutter

Рейтинг : 5 от 5

Не знаех че едни бъркани яйца биха могли да бъдат толкова вкусни. Атмосферата и хората са супер готини, еспресо е dabov и е Супер вкусно. Единственото което не ми допада Не че се сервира в картонени чашки и чинийки.


Zornitsa Yordanova

Рейтинг : 5 от 5

Любимото ми място за бързо хапване в София!!! Отличен вкус, уютна атмосфера и много любезно обслужване!!! Пържените филийки бяха чудесни! Но ми се иска да има и солен вариант с козе сирене, пермеджано или моцарела :)


Magdalena Gospodinova

Рейтинг : 5 от 5

Чудесно място от хора с отношение към храната и уважение към клиентите. Едно от много малкото места в София, което спазваше всички епидемични мерки стриктно. Винаги ще ги предпочитам пред всички други наоколо, защото знам, че както не направиха компромиси със спазването на правилата, така не правят компромиси и с качеството на храната. Ако имате проблем с това, Рафи е малко по-надолу по улицата и ще оставите парите си в джоба на един истински примат.


Dobromir Mortev

Рейтинг : 5 от 5

Местенцето е чудесно! Малко, но чисто и подредено. Храната е винаги прясна и страшно вкусна! Най-добрите сандвичи, които съм опитвал! И макар да не съм идвал от много дълго време, смятам скоро да поправя това. :-)


Nuri Yasharov

Рейтинг : 5 от 5

Много са вкусни, пресни и качество. Жалко, че не ползват Cashback World дето зелената карта myWorld :(


Ако знаете повече за Даро

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Даро, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Даро