Dental Center Dr. Gais

  • ул. „Григор Пърличев“ 9, 1606 София център, София, България
  • +359 87 752 0000

Работно време Dental Center Dr. Gais

  • понеделник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Dental Center Dr. Gais

(Общо гласували : 37 - Рейтинг: 4.4)

Ralitsa Ivanova

Рейтинг : 5 от 5

Препоръчвам Dental Center Dr.Gais с много повече от ⭐⭐⭐⭐⭐ звезди! Благодаря на целия висококвалифициран екип от лекари, сестри, асистенти и др., в Dental Center Dr.Gais. Цялото семейство се доверяваме на професионализма, уменията и знанията ви. Благодаря за индивидуалния подход към всеки пациент и уважението към личността. Винаги ни бива разяснено, на разбираем за нас език, какво включва лечението, манипулацията и др., какви варианти и новости има, и как ще протекат. Графикът с часове се спазва изрядно. Никога не се е налагало да изчакваме. Благодаря, че пазите и нас, и вас като безкомпромисно спазвате всички противоепидемични мерки във връзка с коронавируса. И не на последно място изказвам благодарност, отново за огромния професионализъм и търпение към малките ви пациенти. Децата ми посещават вашата клиника с удоволствие. Там всичко протича като на игра, с въпроси и отговори, а те се чувстват спокойни и специални. Благодарим също, за дребните, полезни подаръци към малчуганите, с допълнителна информация за денталното им здраве. С вас се чувстваме здрави, спокойни и красиви. Благодаря, че ви има!


Tsvetomir Stefanov

Рейтинг : 5 от 5

Клиниката на д-р Гайс е най-доброто място, независимо дали става въпрос за лечение, ортодонтия или естетично оформяне на усмивката. Пациент съм от няколко години на денталния център и го препоръчвам, не само заради модерната и комфортна обстановка, но и заради професионализма на целия екип от лекари, начело с д-р Гайс. Определено не бих отишъл вече другаде за моята усмивка. Качеството, което един пациент може да получи тук, е най-голямото му преимущество.


Lovely Liyana

Рейтинг : 1 от 5

Отвратително обслужване от сестрата на доктора и 50 лева за няма и 5 минути преглед от др. Гайс в който дори и не ми прегледа зъбите качествено нищо а само ми разля лекция на зъболекарски език за един само определен зъб който ме болеше . Кратко след това се опита да ме припрати при един от най младите си колеги да му досвърши работата. Thank you but no thank you ! Когато офицялно отказах да се лекувам в клиниката реакцията на една от сестрите хич не беше приятна .. веднага се озовах в неловко положение и изпитах голямо преднабтежение от екипа като цяло Младия им доктор даже ме попита от какво ме е страх ? LMO yeah I’m afraid but not from dental treatment but from thе consequences of a bad one . I need to say this .. save yourself some time and money and don’t go there ! This so called “clinic “ is about making fast money.. they don’t care for you as patient or really listen to your concerns ..not to be trusted and probably just payed promotion in internet.Just from one quick check up I’m so glad now I didn’t treat my teeth there totally not worth it


Alikan Bg

Рейтинг : 5 от 5

Много добра клиника. Невероятно обслужване, най-доброто качество и уникални доктори. Отнасят се с пациентите много мило и любезно.


Tihomir Trifonov

Рейтинг : 1 от 5

Клиника, в която се завръщаш отново и отново, и не защото ти харесва, а защото всяка извършена манипулация води до нова, и то на солидна цена. Спазва се принципът на сервизните техници на коли, поправи едно и развали друго, за да се върне клиентът.


Ако знаете повече за Dental Center Dr. Gais

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Dental Center Dr. Gais, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Dental Center Dr. Gais