DSK Bank

  • ул. „Дружба“ № 2, 9010 Левски, Варна, България
  • +359 52 387 972

Работно време DSK Bank

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за DSK Bank

(Общо гласували : 51 - Рейтинг: 2.5)

Mimi Velikova

Рейтинг : 1 от 5

Последния път, жената която пита кой за какво е, покани клиентка, която чакаше след мен! И имаше номер след моя да ме предреди! С условието да напише добър отзив! Аз чакам половин час, изведнъж се появява тази дама и кани клиент с номер по-заден от моя, със същата операция за да чакам още половин час! Пълен абсурд е в този офис. Ако можете - ИЗБЯГВАЙТЕ!


Evgeniy Petkov

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм доволен от бързото и качествено обслужване от мениджър Даниела Иванова. Чаках максимум 5 мин. и бях обслужен за още толкова.


Dobri Dobrev

Рейтинг : 2 от 5

Бавно обслужване, мирише неприятно в помещението. Системата с номерата е на лице, но 2 жени стоят там и разпореждат кой къде да застане?!?!


Si Atanasov

Рейтинг : 1 от 5

Не случайно нямам банкова сметка в ДСК... В болниците обслужват по-бързо! В ДСК 9010 кв. Левски има 12 гишета, работят 7 и обслужват по 5 клиента на час (от 521 до номер 526 отне точно 1 час!). И така е почти във всички по-големи клонове. Банката е все още в миналия век. Заради бързината и препълнения салон с чакащи хора, сте точно за една звезда.


Tante Pavlova

Рейтинг : 1 от 5

Мнооооооого бавно обслужване. Няма достатъчно места за изчакване, навън скоро ще е студено. Вътре могат да чакат не повече от 3-4 човека, останалите навън. Излиза една служителка и пита кой за какво чака, като че ли като каже и ще влезе по-бързо. Като влезеш вътре всички служители имитират някаква супер заетост, изчакваш търпеливо ( 20 минути в моя случай) някой да те погледне и ако си достатъчно бърз да попиташ каквото те интересува ти казват, че след малко ще са свободни. След още 5 минути си задаваш въпроса и се започва едно суетене, питане на други колежки и тогава ти казват, че трябва да отидеш в друг клон на банката, защото нямат достъп. А ти започваш да се питаш своята глава ли да блъснеш някъде или нейната. Пълно безхаберие и липса на професионализъм.


Ако знаете повече за DSK Bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за DSK Bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до DSK Bank