Eski Zaara Hostel

  • ул. „Христо Ботев“ 56, 6002 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 88 793 7644

Работно време Eski Zaara Hostel

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Eski Zaara Hostel

(Общо гласували : 67 - Рейтинг: 3.6)

Magdalena Gigova

Рейтинг : 3 от 5

Всичко беше прекрасно - местоположението, стаята, момичето на рецепцията... докато не ми се обади управителката с доста неприятен тон. Била съм с куче. Ами аз за това съм избрала вашия хостел на цена 70 лева, защото в Букинг пишеше, че приемат любимци. И мейл пратих,на който никой не ми отговори. Опитах да прекъсна тирадата с въпрос колко трябва да платя за кучето и веднга да се издължа. Ама нямаше кой да ме чуе. Неприязнените слова се търкаляха и заличаваха доброто впечатление. А всички беше толкова добре...


Десислава Дамянова

Рейтинг : 1 от 5

След като си дадох отзивът, а той беше с най-ниска оценка, получих обаждане със запитване от хотела с нахален глас, какво точно не било наред? Отговорих какви сами впечатленията, а момичето продължаваше нахално да разпитва... казах, че това е моето мнение и, че така съм прецениела., тя обаче ми каза " Ясно, просто си крива и нямаш угодия!" След това затвори телефона.


Zaria Kantardzhieva

Рейтинг : 1 от 5

През живота си не съм виждала такова отношение! Главната врата на хотела се заключва,дори и през деня ти е нужна карта,за да стигнеш до рецепция. Когато пристигнахме,се наложи да чакаме 15 минути пред вратата,защото няма никой на рецепция и не отговарят на посочения телефон! Грубо отношение започна от мига,в който отказах да платя кеш,защото нямам налични пари и бих могла да платя само с карта(НО ТЕ НЯМАЛИ ПОСТ ТЕРМИНАЛ!),или малко по-късно,когато намеря банкомат! За направена резервация за двама получихме само един ключ за стаята и след като помолихме за още един,защото имаме различен график и планове стана още по-голям проблем! След неуспешните ми опити да убедя рецепционистката,че нещата,които изискваме са съвсем нормални и редни,тя ни помоли да напуснем хотела,защото вече 10минути се занимавала с нас и била ядосана! В коментарите надолу се виждат доста подобни ситуации,което подсказва,че това отношение не е за първи и последен път! Бяхме изгонени в 18ч следобед,в град,в който сме за почивка,след като бях изпълнила всички условия,упоменати в Booking.com,причина за изгонването бяха невъзможността ми да платя на секундата с кеш пари и изискването ми за втора карта при резервация на стая за двама,с две отделни легла! За щастие анулираха резервацията ни безплатно,но не успях да напиша това ревю и да дам оценката си в Booking.com,която е доста висока за условията и отношението,което предлагат!!!


Вили Пламенова

Рейтинг : 3 от 5

Хотелът е чист и има удобно местоположение. Минуси - вратата на банята беше повредена и оставаше полуотворена, което е доста неприятно, ако в стаята са двама човека. В двора на хотела имаше куче, което лаеше почти непрекъснато. Като цяло, хотелът не е лош, но има какво още да се желае при цена от 50 лв. за нощ.


Boyan Kirov

Рейтинг : 1 от 5

Абсолютно несериозно отношение ! Объркана резервация (бяха запазили по-малко стаи от колкото бяха потвърдили) и се наложи да местят "грешно" настатнени хора в друга стая. НЕ препоръчвам ! Има по-добри места за отсядане в Ст.Загора


Ако знаете повече за Eski Zaara Hostel

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Eski Zaara Hostel, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Eski Zaara Hostel