Хотел "Августа Траяна"

Отзиви за Хотел "Августа Траяна"

(Общо гласували : 79 - Рейтинг: 4.2)

Младен Донев

Рейтинг : 5 от 5

Стаите са ретро обзаведени, чисти и прохладни. Любезен домакин. Местоположението е прекрасно в гората на тишина. Проблема е, че е малко занемарено около хотела иначе е било прекрасно място. На 5 минути пеша са минералните бани.


svetla radeva

Рейтинг : 5 от 5

Тихо,спокойно място. Великолепна природата!Много любезен и отзивчив персонал.


Георги Димов

Рейтинг : 4 от 5

Тихо,спокойно място. Великолепна природата!Идеално за групови и приятелски срещи!Стараят се го поддържат!Тънки цени!


Силвия Велкова

Рейтинг : 5 от 5

Старозагорски минерални бани е незаслужено пренебрегнат балнеосанаториум с топъл извор и изключително приятен парк. Хотел Августа Траяна е хижа сред борова гора , усамотена и спокойна, но на пешеходно разстояние от центъра. Хижа от едно време, достатъчно леглова база, добра кухня, прилични санитарни помещения. Евтино, удобно за срещи, семинари, банкети. Персоналът е компетентен, ненатрапчив, услужлив.


Иво Георгиев

Рейтинг : 4 от 5

Стара, но поддържана база. В коридорите е тъмно дори през деня. Стаите са чисти, а жената която ни обслужваше беше изключително любезна и мила :)


Ако знаете повече за Хотел "Августа Траяна"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Хотел "Августа Траяна", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Хотел "Августа Траяна"