хотел Св. Теодор Тирон

  • ул. Околовръстно шосе №2, 6062 Старозагорски бани, България
  • +359 88 877 4405

Отзиви за хотел Св. Теодор Тирон

(Общо гласували : 200 - Рейтинг: 3.8)

Milena Vasileva

Рейтинг : 4 от 5

Много приятно хотелче в Старозагорските бани, басейните навън се подгряват, но насред студеният октомври бяха наистина топли, детето поплува 40 минути без проблем. Чистотата е на ниво, много беше отоплено навсякъде, страшно любезен персонал. Изключително усмихнати и обслужващи до детайл. Като за две звезди хотел имаше на принципа олинклузив кафе еспресо и бутилкова бира влизащи в инклузива, нещо което навсякъде се заплаща. Храната в ресторанта бе с не много богато, но за сметка на това прясно приготвено меню. За тиймбилдинги и кратки разходки е чудесно. За ползване на минерални басейни наблизо има два.


Martin Vasilev

Рейтинг : 1 от 5

Общо взето останахме леко разочаровани. Пишеше, че външните басейни се затоплят, но дори и при наша молба си направиха оглушки и не си помръднаха пръста. All inclusive - заради, който и платихме добра сума на две от яденетата не се и състоя. Стаята беше без отопление, телевизорът със счупено дистанционно и 9 канала на звездички(21 век)?! Банята със запушен канал... Имайте го предвид!!!


Mariana Mindova

Рейтинг : 4 от 5

Приятно място, тихо и спокойно, красива природа наоколо, свежо и зелено. Персонала любезен, водата в басейна приятна, в предвид дъждовното време, сауната работеше също. Храната не е много разнообразна - няколко ястия и салати. Стаите са чисти, мебели нови, леглата са с тесни матраци и неудобни, телевизор стар и малък, програми почти никакви. Тераси има но на тях няма стололе и маси - а природата е прекрасна наоколо. Сушилник за хавлии и бански също няма.


Meri Avstriiska

Рейтинг : 5 от 5

Уникално преживяване, останахме приятно изненадани от това, което се предлага. Храната....определено е обилна и вкусна.Басейнът е топъл, персоналът любезен, конферентните зали са оборудвани с всичко необходимо. Много приятно енергийно място само на километър - Богородична стъпка.Паркинг с достатъчно места. Учудвам се, че е категория 2 звезди...Ден след това бях в хотел 5 звезди, където закуската не беше и наполовина от тази в Тирон. Условия вията за почивка са наистина добри.


Tsveta Pancheva

Рейтинг : 5 от 5

Страшно гостоприемно за деца място! Има детски басейн с пояси и топки. А за дните, в които вали - стая за игра с най - разнообразни играчки за всякакви възрасти. Вкусна храна и разнообразна.


Ако знаете повече за хотел Св. Теодор Тирон

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за хотел Св. Теодор Тирон, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до хотел Св. Теодор Тирон