Mагазин за риба Морски Дар - пазар Кирков

  • бул. „Стефан Стамболов“ 21, 1303 Old City Center, София, България
  • +359 88 245 3601

Работно време Mагазин за риба Морски Дар - пазар Кирков

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 17:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Mагазин за риба Морски Дар - пазар Кирков

(Общо гласували : 172 - Рейтинг: 4.5)

Emo Anchev

Рейтинг : 3 от 5

Добре снабден магазин за риба. Цените са високи.


Maria Miteva

Рейтинг : 5 от 5

Огромен асортимент, всичко е много прясно, цените са конкурентни и чистят рибата на място. Препоръчвам.


Martin

Рейтинг : 5 от 5

най-добрия магазин за риба в София. Рибата често е замразена веднага след улов и размразена за продажбата й, но това е, по-добрия вариант - вместо да бъде на 3- 4 дни . Много деликатен улов като попчетата (една от най-вкусните риби из нашите води - при условие че е супер прясна, ((иначе миризма на амоняк много скоро компроментира качествата й)) се появява често на щанда). Есетра продават прясна дори транжирана, защото е прекалено голяма за едно семейство. Шарана който беше от яз. Николаево няколко пъти е най добрия Шаран който съм приготвял, (не съм опитвал тази година, дано качеството е същото). Чернокоп взимах на няколко пъти, бих взел пак, въпреки цената от 22 лв. Това са в София цените на рибата, пред вид, че е дива риба и не е блъскана с хормон на растежа - (за разлика от ципурите и лавраците идващи оъ гръцките и турските садки) е за предпочитане в пъти. Та въпреки, че сме сравнително далече от морския бряг, получаваме достъп до много прилична българска дива риба. Освен това за разлика от МЕТРО, никога никой не се е нацупил за това, че съм помолил рибата да се изчисти. Чудесен пресонал и чудесно управление на този бизнес. Изключително интелигентен подход. Продължавайте да подържате високия стандарт, предпочитам… по- скъпа, но дива и вкусна риба, от колкото евтина турска садка която освен, че е без вкус застрашава здравето ми. За гръцките важи същото просто в малко по- слаба степен, защото ги зобят с хормон, по-малко. Успех !


Георги Георгиев

Рейтинг : 5 от 5

Винаги любезен персонал,който е готов "да ти вземе парите :) " . Всеки удобен момент съм там,поради ред причини! Препоръчвам го!


IvoIvo Atanasov

Рейтинг : 5 от 5

Този рибарски магазин е "Последният Мохикан" в района...Един от малкото,качествени рибарски магазини запазили се през годините..Да са Живи,Здрави и нека им помогнем да останат на пазара,още дълги години,като пазаруваме от тях...Рибата им е прекрасна...всичко е перфектно!!


Ако знаете повече за Mагазин за риба Морски Дар - пазар Кирков

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Mагазин за риба Морски Дар - пазар Кирков, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Mагазин за риба Морски Дар - пазар Кирков