МДЛ "Синево"

  • АГ кабинет, ул. ,,Ангел Кънчев" №34, ет.1, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 474 7272

Работно време МДЛ "Синево"

  • понеделник: 7:30 ч. – 15:30 ч.
  • вторник: 7:30 ч. – 15:30 ч.
  • сряда: 7:30 ч. – 15:30 ч.
  • четвъртък: 7:30 ч. – 15:30 ч.
  • петък: 7:30 ч. – 15:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за МДЛ "Синево"

(Общо гласували : 28 - Рейтинг: 4.1)

Alexander Varna

Рейтинг : 1 от 5

много мила дама на рецепция, всичко е чисто и красиво, но ужасно некомпетентна лаборантка. Или възраст, или липса на опит, или проблем със зрението, но това беше най-трагичното преживяване досега в живота на жена ми. Преди да вземе анализа, тя почисти в други стаи, в същите ръкавици започна да взема кръв. Разбирам спестяването на разходи за персонал, но като цяло лаборантът, който взема кръв, трябва да е абсолютно стерилен! Продупчих една вена, буквално щръкнах в нея, така че тя се наду, взех единия епрувет, после преминах на другата ръка, взех кръв там и реших да изхвърля първия епрувет с кръв. В процеса постоянно казваше различни странни коментари. Вместо процесът да отнеме 2 минути, бързо и безболезнено, се получава една микрооперация, след която се налага възстановяване. Собственикът дава пари за ремонт, оборудване и т.н., но най-важното, което не можеше да осигури, беше нормално вземане на кръв.


Diana Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Госпожата,която взима кръв е професионалист, много внимателна и компетентна.


Bogomila Vasileva

Рейтинг : 1 от 5

Много ниско ниво на обслужване, лаборантката е груба и некомпетентна.


Milena Nikolov

Рейтинг : 1 от 5

Жената на рецепцията беше много мила, но лаборантката беше нова и некомпетента. Взе ми 5 епруветки кръв без да махне гумена лента (турникета) и не беше от най-внимателните докато сменяше епруветките. Резултатът беше, че вената ми буквално се поду от налягането и ми стана до такава степен лошо, че трябваше 20 мин да лежа, изпих 5 чаши вода и изядох половин шоколад, преди да мога да си тръгна. Бяха много мили (факт), когато ми стана лошо и помогнаха с каквото можаха, за което съм благодарна, но резултатът в крайна сметка е видим на снимките. След като си тръгнах трябваше да отида на лекар, понеже не можех да си свивам ръката от болка - в болницата ми направиха компрес и ми предписаха крем, с който да третирам хематома.. П.С. Снимката е правена 3 дни след посещението ми в Synevo...


Tosho Zaprianov

Рейтинг : 1 от 5

Твърде бавно обслужване на регистратура…. 45мин - 3 души


Ако знаете повече за МДЛ "Синево"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МДЛ "Синево", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МДЛ "Синево"