"МИНЕРАЛ ЯГОДА" Балнео и СПА хотел

  • ул. Баненска 13, 6167 Ягода, България
  • +359 42 959 595

Отзиви за "МИНЕРАЛ ЯГОДА" Балнео и СПА хотел

(Общо гласували : 67 - Рейтинг: 3.1)

Ana Kaja

Рейтинг : 1 от 5

Избрах да отида днес 20.07.22 в СПА Ягода България някъде на 15 км от Стара Загора и имах претенции да намеря условия на европейско ниво, защото цената изобщо не отговаря на сегашните условия, имах претенции към Елегантност и професионализъм от хотела нещо, което нямахме, чакахме 15 минути пред рецепцията, за да ни дадат ключа от килера, където да оставим нещата, и сауната, и турската баня не работеха, когато пристигнахме, трябваше да чакаме отново докато си тръгнат и достигне нужната температура работи един час след което след 1 час турската баня спря! джакузито беше с дефект, аз съм човекът, който избира и не прекрачва прага втори път, ако не усети качеството, разума и уважението, което се дължи на всеки добронамерен човек, който търси услугата, от която се нуждае . Не го препоръчвам на никой, който е бил в други страни в SPA и знае качеството на услугата, защото 15 € (30 лева )на човек не си струва парите, от моя гледна точка не отговаря на минималните условия. Обявявам се за недоволен клиент.


Steve Tsokev

Рейтинг : 3 от 5

Някой е изпрал едни пари и после е оставил хотела на самотек. Паднали плочки и напукани стени навсякъде, повреден асансьор (не че е нужен), трябваше да чакаме за настаняване 20 мин, явно пестят от камериерки. Водата в стаята не само че не е минерална, ами и не ставала за пиене. Това ни го казаха ей така между другото на 2-ият ден. Козметиката в банята не е добра, особенно душ гела все едно с веро се миеш. Мизерна парна баня с ронещи се плочки, мръсно джакузи което не можахме да ползваме 3 дни. Като положително - закуската им е много прилична, интернета е бърз и масажиста им беше много добър!


Slavka Prodanova

Рейтинг : 1 от 5

Хубава сграда, полезна вода и това е. SPA центърът е повече от зле - не работят предлаганите услуги. Всяка сутрин е необходимо да се молим, за да пуснат парната баня, в която седалките са ледени; джакузи, което не почистиха три дни, за инфраред сауна не ни останаха сили за молби. Персоналът влиза в басейна с външни обувки;(, неучтив, некомпетентен. Менюто в ресторанта - за обяд, влизаш в пакета: супа пиле, пиле с ориз, десерт няма, а за вечеря - пилешки хапки със сос:( И да не си помислите, че е направена отстъпка в цените, посочени в менюто, при покупка на пакет с обяд и вечеря - няма такава. Единствената усмивка е за сервитьорите в ресторанта. Ние няма да повторим. Не ходете в този хотел.


Nuny Nunynu

Рейтинг : 1 от 5

Пълна скръб по балнеопакет по НЗОК нямаш право на избор на храна Готвача за тази вечер решил троика кебапчета с пържени картофи и бисквитена торта а имаше и салата един домат с парче сирене и това за 120 лв на ден закуска с вечеря. Утре ще видим и закуската.


Мирослав Стойков

Рейтинг : 1 от 5

Басейна е сравнително чист ,детският басей беше мръсен джакузито също не беше достатъчно чисто открихме ,коса мухи и уси изглеждаше жълтеникаво не знам поради каква причина ,а да не говорим за персоналското отношение към Клиентите си !! Много съм Разочарован НЕ препоръчвам на никого това място получих репликата,, като не Ви харесва изчезвайте от тук ‘’ и отношението на ,,управителката” към Персонала беше доста груб като цяло буквално управителката си мислеше че тя е ,,собственик на комплекса никога повече няма да се върна съжелявам, че съм постил това място !!!!!!!


Ако знаете повече за "МИНЕРАЛ ЯГОДА" Балнео и СПА хотел

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за "МИНЕРАЛ ЯГОДА" Балнео и СПА хотел, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до "МИНЕРАЛ ЯГОДА" Балнео и СПА хотел