Очна клиника "VISION"

  • ул. „Виктор Григорович“ 8A, 1606 кв. Крива река, София, България
  • +359 700 89 003

Работно време Очна клиника "VISION"

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 17:30 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Очна клиника "VISION"

(Общо гласували : 83 - Рейтинг: 3.5)

Stilyana Dimitrova

Рейтинг : 1 от 5

Ужасно място. Не препоръчвам каквито и да било процедури в тази изключително материално насочена клиника. Пациентите се карат на конвеир, плащайки всичко преди прегледи и изследвания, апаратурата им не работи, преглежда те "най-добрият" им лекар, който трябва да направи консултация за лазерна корекция. Консултацията е 2 часа, в които нито веднъж не се говори за лазерна корекция. Обяснява се само за носене на очила. При повдигане на въпросът, че все пак консултацията е с насоченост лазерна корекция - ще може ли да се случи, ако не защо и т.н. - отговорът е, сега ще носите очила, ще говорим след време за лазерна процедура- времето е неопределено, колкото толкова. Абсолютно хвърлени пари на вятъра, без да ми покажат изследванията, за които съм платила. На всичкото отгоре ме накараха да се подпиша на документи, без да виждам на какво се подписвам. При молба мъжът ми да влезе, за да види все пак какво имам издадено ми казаха , че не може. Абсурдна клиника, забравили са всъщност каква им е била целта и са се превърнали в поредното място за изкарване на много пари.


Maria Radeva

Рейтинг : 1 от 5

Рядко пиша отзиви. Реших да не се подвеждам по негативните тук, за което много съжалявам! Докторката 5 пъти сменя мнението си за очите ми, за всичко може човек да се обърка, но за мнение за състоянието на очите е недопустимо! Отделно всичко, са ми направили някакво допълнително изследване, за което НИКОИ не ме попита, дали желая като допълнителна услуга, тръгвайки си ме придружиха до касата да заплатя нещо, за което не знаех!!!! Страшно Недопустимо! Не ми се разправяше, но това си е чиста измама. Както са споменали в други коментари- Пране на пари! Не препоръчвам!


Joanna Matar

Рейтинг : 1 от 5

Отидох там за определяне на диоптера, при което лекартата искаше да си направя снимка, която стуваше 100 лева, за да ми определи допълнителна диагноза. Накрая не ми определи нито диагнова, нито диоптера. Изкарахме 5 часа там и дадох 260 за нищо, искаха да ходя 2 път да дам още 50лв за да ми определят диоптера….


Румяна Пенева

Рейтинг : 5 от 5

Имах шанса да попадна на преглед при д-р Янкова и бях впечатлена от нейните качества: търпение,упоритост и сърцатост в работата.Направи ми обстоен преглед и беше упорита във всички манипулации.Това което ме впечатли най-много,че винаги искаше второ мнение,което говори,че като млад лекар уважава опита на колегите си,а това най-много вдъхва доверие в пациента.С такива лекари имам надежда в бъдещето на България.Благодаря!


Ivaylo Gadzhov

Рейтинг : 5 от 5

Посещавам клиниката от вече 5 години. Винаги са били организирани, с професионално отношение и персонално внимание. Никога не ми се е налагало да чакам или да губя време. Този месец ми бяха направени серия прегледи и интервенции, включващи залепване на ретина, а след това и лазерна корекция - доктор Дарджикова е изключителен професионалист и отношението й е на много високо ниво. И при двете операции беше изключително хладнокръвна и се стараеше и успя да направи преживяването приятно, въпреки това, че бяха операции. Същото важи и за целият й екип. А резултатите са видни още от 1вите дни От преди това имам много добри наблюдения и прегледи от доктор Ганчева също. Силно препоръчвам. По повод някои коментари във връзка с парите - нормално е всичко да се заплаща, все пак е частна клиника. Смея да твърдя, че и от тази гледна точка също се стараят.


Ако знаете повече за Очна клиника "VISION"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Очна клиника "VISION", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Очна клиника "VISION"