ОП "Общински пазари - Димитровград"

  • ул. „Ивайло“ 2Е, 6400 жк. Каменец, Димитровград, България
  • +359 39 161 171

Работно време ОП "Общински пазари - Димитровград"

  • понеделник: Затворено
  • вторник: Затворено
  • сряда: Затворено
  • четвъртък: Затворено
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • неделя: 8:30 ч. – 17:00 ч.

Отзиви за ОП "Общински пазари - Димитровград"

(Общо гласували : 1822 - Рейтинг: 4)

Nina Girginova

Рейтинг : 5 от 5

Прочутия пазар в Димитровград съществува от десетки години. В последните обаче той доби съвсем различен от обичайния си облик - спретнати редици от кокетни магазинчета или открити щандове, огромно разнообразие от стоки, пъстър и самобитен, с аромати от вкусни ястия и разбира се, ценово много изгоден. Множество местни производители и предприемачи предлагат своите стоки и продукти, а стига да разполагаш с достатъчно време ще откриеш нещо, което да те впечатли. В началото на основната алея, в бистрото на Роси, посетителят може да хапне най-вкусните топли колачета, които се приготвят само в региона на Димитровград, печени на сач или плоча и ухаещи на разтопено масълце! Високата водна кула в центъра на града внася известна космополитност, а красивите прави и широки улици категорично говорят, че Димитровград, чието строителство започва от Младежкото бригадирско движение през 1947 г., е първият модерен, инфраструктурно издържан град на младостта. Живописните паркове от трите страни на града го правят един от най-зелените градове в страната, а простроните градски площади, с искрящи фонтани и постоянна сцена пред сградата на общината говорят за непрекъсната събитийна оживеност и съхранена културна идентичност. Градът е впечатляващо чист и спретнат, а в съботно-неделните дни е посещаван от хиляди гости, дошли с намерението да се разходят из алеите на неделния пазар и всеки да отнесе своя спомен под формата на изгодна вещ или стока, ценна находка или просто вкусен обяд!


Marin

Рейтинг : 4 от 5

Небезизвестният димитровградски пазар, (според мен поне като място наследява прочутия Узунджовски панаир), който изглежда много по-добре от преди години но има още доста какво да се подобри. ТАКА си остава с балканския вкус на една закрита чаршия.


Diyana Genova

Рейтинг : 5 от 5

Голям пазар, трудно може да се обходи целия. Има много и най-различни стоки.Цените са сравнително сносни и има за всеки джоб.


Росен Минчев

Рейтинг : 3 от 5

Известен пазар с възможност за комплексно обслужване- търговия на стоки,продажба на храна,зеленчуков пазар и наличие на тоалетни.Цените са сравнително ниски.


Валентин Шарланов

Рейтинг : 5 от 5

Еми то говори само по себеси мога само да добавя че има от пиле мляко даже.


Ако знаете повече за ОП "Общински пазари - Димитровград"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ОП "Общински пазари - Димитровград", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ОП "Общински пазари - Димитровград"