ProCredit Bank Bulgaria - Varna - bul. Ian Hunyadi 31

  • бул. „Сливница“ 180, 9009 ж.к. Младост II, Варна, България
  • +359 700 17 070

Отзиви за ProCredit Bank Bulgaria - Varna - bul. Ian Hunyadi 31

(Общо гласували : 14 - Рейтинг: 3.1)

Si Atanasov

Рейтинг : 1 от 5

След като затворихте офиса на самообслужване на Ян Палах 10, който може да се каже че е в "широк" център няма как да ви дам повече от една звезда. На над 450 хилядна Варна, останахте само с един клон на Ян Хуняди № 31, за който мога да кажа че е в покрайнините на града! Преди 10 години бяхте страхотна банка, после взехте да затваряте клонове и да ги правите на самообслужване, помислихте си че вървите в правилна посока, но уви! Нещо средно между Revolut и ДСК от преди 20-30 години. Много сте далеч от финтех банките, ако продължавате в този дух има вероятност скоро или да ви купят или да изчезнете от картата. На новият адрес работят с клиенти до 15.00ч. Вече има и машина за видео чат с оператор, случва се да има опашка. А слушалката с кабел (19век) някой дезинфекцира ли я? Все още сме в Ковид пандемия... Успех!


To Aka

Рейтинг : 1 от 5

1 Офис в града , вие добре ли сте и вдигате таксите ?


Stefan Stefanov

Рейтинг : 5 от 5

Понякога се случва машина да блокира , но предимството на машините е че работят денонощно в празнични дни и са няколко , все едно да Ви обслужват 6 гишета едновременно. Не чакам на опашка , не губя време в разглеждания на документи...Банката ми е удобна и съм доволен. Влизам и приключвам за 1-2 минути .....


Georgi Yanakiev

Рейтинг : 5 от 5

Лесно и безпроблемно паркиране, 24 часова зона за самообслужване. За всички клиенти, на които не са необходими служители, това е мястото за вас - няма Събота, Неделя...или пък работно време. Има и АТМ за теглене/вноска в евро.


Ivkoto Mihaylov

Рейтинг : 1 от 5

Тия са от олигофрен надолу. Затвориха си всички клонове във Варна освен 1 в западна промишлена, в който ми гепа 20 лв банкнота и единствената служителка ми казва, че трябвало проверка, хора да идвали и темподобни някаква такса да се плати за проверката??? Питах дали просто на камерата ако се види, че ги вкарвам е достатъчно!?! Не, проверка трябвало. Пълни измекяри 10лв на месец такса прибират. Бягайте далече! Аз веднага затворих мойта сметка при тях след тая поредна изцепка.


Ако знаете повече за ProCredit Bank Bulgaria - Varna - bul. Ian Hunyadi 31

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ProCredit Bank Bulgaria - Varna - bul. Ian Hunyadi 31, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ProCredit Bank Bulgaria - Varna - bul. Ian Hunyadi 31