Ремедиум 3

  • ул. „Граф Игнатиев“ 52-54, 1142 София център, София, България

Работно време Ремедиум 3

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Ремедиум 3

(Общо гласували : 54 - Рейтинг: 3.9)

Наташа Милева

Рейтинг : 4 от 5

Аптеката е снабдена както другите такива от веригата, но е на много малка площ и е сбутана.


Yana Kashilska

Рейтинг : 1 от 5

Изключително не мърливо отношение към клиента. За десетина дни направих 3 поръчки за малко под 600 лв. Само първата пристигна навреме - наложен платеж. Втората поръчка, платена предварително с карта първо изпратиха на друг човек в Самоков, а и ми се наложи да изгубя два дни от морето си за да получа козметиката си. Нито се извиниха нито получих бонус и/или обезщетение. Третата поръчка също предплатена, един път е обработиха седмица по късно и втори път добавиха артикул на стойност 15.00 лв. към нея, който се наложи да платя допълнително, въпреки актуализацията им. Попитах ги поне този продукт може ли да бъде безплатен, като реванш за лошото им обслужване - ПОЗНАЙТЕ :) !!!!


Angeliki Sierrou

Рейтинг : 1 от 5

Изключително нагло, надменно и предизвикателно поведение на една от фармацевтките! НЕ препоръчвам!


Georgi Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

Здравейте, извинявам се липсата на информация за оставената от мен оценка. Моля имайте в предвид, че това е оценка за конкретен обект и няма нищо общо с цялостното ми мнение за Ремедиум като верига. Преди няколко месеца след няколко неуспешни опита да се свържа с аптеката по телефона, най-накрая успях, но за съжаление служителката с която говорих се оказа крайно невъзпитана и незаинтересована. Този обект е прекалено малък, същевременно препълнен, а персонала може би недостатъчен и пренатоварен.


Павлин Галев (Павлин)

Рейтинг : 5 от 5

Както всички други аптеки от веригата, също голяма и добре заредена. Тук можеш да намериш всичко, дори и това, което не си търсил. Но трудно се намира място за паркиране.


Ако знаете повече за Ремедиум 3

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ремедиум 3, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ремедиум 3