САНИДЕНТ-АЛЕКСАНДРОВИ

  • ул. „Славянска“ 30, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 980 7529

Отзиви за САНИДЕНТ-АЛЕКСАНДРОВИ

(Общо гласували : 9 - Рейтинг: 5)

Galin Zahariev

Рейтинг : 5 от 5

5 звезди са малко. Искам да изкажа огромните си благодарности към целия екип на Клиника Санидент. Вие сте пример за екипна работа, приятелска атмосфера и изключителен професионализъм до най-дребните детайли. Клиниката ми бе препоръчана от приятел, на който също съм благодарен и задължен. Влязох при като пациент, след няколко посещения напускам като приятел. Желая Ви от цялото си сърце много здраве, за да продължавате да връщате усмивките на лицата на хората. На всички, които четат ви пожелавам да не ви се налага да посещавате клиники, но ако се наложи - изберете Санидент - няма да съжалявате. Успех 🍀


Vasileios Veranis

Рейтинг : 5 от 5

Най-доброто от най-доброто. Аз самият като зъболекар отидох при него, за да ми извадят зъбите на мъдростта. Летях от Атина до София, защото му вярвам.


Teddy Simeonova

Рейтинг : 5 от 5

Най-добрите зъболекари в София!


Pavlinka Atanasova

Рейтинг : 5 от 5


Plamen Kolev

Рейтинг : 5 от 5


Ако знаете повече за САНИДЕНТ-АЛЕКСАНДРОВИ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за САНИДЕНТ-АЛЕКСАНДРОВИ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до САНИДЕНТ-АЛЕКСАНДРОВИ