СИКО - Магазин/склад Орландовци - София

  • ул. "Грънчарска 3, 1202 Орландовци, София, България
  • +359 88 774 2474

Работно време СИКО - Магазин/склад Орландовци - София

  • понеделник: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 18:30 ч.
  • събота: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за СИКО - Магазин/склад Орландовци - София

(Общо гласували : 313 - Рейтинг: 4.2)

Pedro Garsias

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некоректни. Нямат повечето плочки, които са изложени. Ден преди доставката ти се обаждат да ти кажат, че системата не е резервирала това, за което си платил, а са продали плочките които е следвало да ти доставят на следващия ден. При налична заявка и внесено капаро продават на друг продукта, за който си заплатил. Никога повече нито аз нито моите познати ще стъпим в този "магазин". Съвет: не правете грешката да купувате каквото и да било от там, ще си спестите много време, средства и най-вече нерви.


Цветелина Илиева

Рейтинг : 5 от 5

Днес останах очарована от една жена там(с дълга, къдрава коса). Направи всичко възможно да ни събере нужното количество плочки (разпродажбени) и проведе няколко разговора по телефона специално заради нас. Рядко се виждат хора, които наистина искат да помогнат на клиента и да си вършат работата съвестно. Благодаря на нея, и пожелавам повече такива хора на всички работодатели!


Tsvetelina Dimitrova

Рейтинг : 4 от 5

Любезен персонал. Добре е, че има и външна част и можеш да видиш плочките на реална дневна светлина, а не само на изкуствена която лъже за цвета.


Anelia Tzenova

Рейтинг : 5 от 5

В магазините но Сико вече се предлагат продукти за отопление и соларни системи. От 28.06-02.07.2021г. в магазинът в Орландовци ще бъде позициониран демонстрационен камион. Могат нагледно да се видят всички уреди.


Itzo M

Рейтинг : 1 от 5

Взех плочки от там ,предварително платени в магазин Сико . Повечето кашони бяха разпокъсани и избелели . Явно са били под влияние на природните стихии а не грижливо съхранявани под навес или закрит склад. Съжалявам за покупката и не бих пазарувал повече с предварително заплащане .


Ако знаете повече за СИКО - Магазин/склад Орландовци - София

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за СИКО - Магазин/склад Орландовци - София, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до СИКО - Магазин/склад Орландовци - София