Софийска централна пощенска станция „Български пощи“ ЕАД

  • ул. „Акад. Стефан Младенов“ №1, бл. 31, 1700 Old City Center, София, България
  • +359 2 949 6566

Работно време Софийска централна пощенска станция „Български пощи“ ЕАД

  • понеделник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Софийска централна пощенска станция „Български пощи“ ЕАД

(Общо гласували : 167 - Рейтинг: 2.7)

Roumen Roussev

Рейтинг : 1 от 5

За съжаление една звезда е много за това архаично недуразумение нарекло се Български пощи. Очаквайте всичко друго, но не и обслужване или информация. Не откривам обективни причините за съществуването им, след като няма никакво подобрение на услугата от десетки години. Всеки път лъжат за изпратени съобщения, оправдавайки се с договора с оператора, който малоумно е сключен за фиксиран брой съобщения на ден (200). След изчерпване другите не получават. Дебили!


Viktor Kirchev

Рейтинг : 1 от 5

21-ви век, Европейска столица, Централен клон на пощите, които искат да предлага "иновативни" услуги като наложен платеж, превод на пари и митнически сбор. Отговор на служителката на касата при желание да се плати с карта: "Нямаме ПОС терминал и никога не сме имали"


Наташа Милева

Рейтинг : 2 от 5

За 30+ години обслужването не ме помръднало Работят само някои гишета, а това, на което чаках, ми обяви,че излиза в половинчасова почивка, едва след като 15минути обслужва клиента пред мен.


Todor Todorov

Рейтинг : 1 от 5

До кога ВСИЧКИ международни пратки ще са само със самолет?!? До Турция, Гърция, Румъния, Сърбия, Унгария - със самолет !?!?! Цените са двойни и каква е причината освен да минат всички пратки към частните куриери...


Ivan Iliev

Рейтинг : 5 от 5

Като за държавно предприятие предлагат прилични услуги. Но в сравнение с частните куриерски услуги има още много какво да се желае. Като цяло са бързи и точни в разнасянето на препоръчани писма. Хубаво е да се модернизират.


Ако знаете повече за Софийска централна пощенска станция „Български пощи“ ЕАД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Софийска централна пощенска станция „Български пощи“ ЕАД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Софийска централна пощенска станция „Български пощи“ ЕАД