Четиристаен апартамент, Пловдив област, гр.Асеновград

 • 4 стаи,
 • 102 м2,
 • Етаж 1
Продава

138,800 Лева

Цена/кв.м. 1360.78 Лева
Особености

Четиристаен апартамент в супер центъра на гр.Асеновград.Апартаментът се състои от три стаи, кухня с малък килер, две тераси, като едната е усвоена, баня с тоалетна, антре. Към апартамента има прилежащо избено помещение и ид.ч. от сградата.Апартамента е вътрешен, на втори етаж, над търговски помещения.Намира се на много комуникативно място в супер центъра на града в близост до няколко градски парка, аптеки, спирки на градски транспорт, пазар, детски градини и училища.Стаите са просторни и шумоизолирани. Възможни са преустройства. Едната спалня е преходна, като всички останали помещения са с директен достъп от антрето. Две от стаите са със сменена дограма Rehau. Апартамента е с положен естествен паркет.Около сградата паркирането е свободно.За повече информация:тел: 0877399765Агенция за недвижими имоти Пълдин Естейт.Предлагаме Ви следните услуги:- съдействие и посредничество при сделки с недвижими имоти;- посредничество при строителство срещу обезщетение;- съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит;- снабдяване с документи за собственост и др.;- обслужване от външна адвокатска кантора;- геодезически услуги.

Обявата е публикувана от - Пълдин Естейт Агенция

 • Код на Обявата :
  1333152
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  102 m2
 • Етаж :
  1 от 4
 • Публикувана на:
  04/11/2022
 • Обявата е в сайта:
  475 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - стара
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Пълдин Естейт, (087)739-9765

  Агенция за недвижими имоти ПЪЛДИН ЕСТЕЙТ Пловдив Асеновград Смолян Пазарджик Хасково Стара Загора Габрово Ловеч Варна Гърция ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА Нашият екип е изграден от професионалисти с над 15 годишен опит в строителството, продажбата и юридическото обслужване на сделките с недвижими имоти. НАШИТЕ клиенти се възползват от преференциално банково кредитиране и най-добри условия при застраховане на недвижимото им имущество. Предлагаме Ви следните услуги: - Посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; - Професионално заснемане на имоти, обявяване, рекламиране и предлагане във всички платформи за недвижими имоти; - Посредничество при продажба срещу обезщетение, намиране на надежден строител, изпълнител и най-добро качество; - Изготвяне на оценки на недвижими имоти; - Снабдяване с документи, нотариални актове за собственост, скици, схеми, данъчни оценки, удостоверения за наследници и всичко необходимо; - Съдействие пред всички общински и държавни администрации, общини, областни администрации, служба МДТ и Агенция по геодезия и кадастър; - Съдействие и посредничество при участия в търгове на Частни съдебни изпълнители, Публични изпълнители към НАП, Синдици, общински търгове; - Геодезически услуги; - Застраховки на недвижими имоти; - Юридическо обслужване на сделката от външна адвокатска кантора; - Съдействие при кандидатстване за ипотечен кредит.

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Пълдин Естейт от Пловдив. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Пълдин Естейт от Пловдив за пълни подробности и допълнителна информация.