Къща, Пловдив област, с.Белащица

  • 140 м2,
  • Етаж
Продава

70,000 EUR

Цена/кв.м. 500.00 EUR
Особености

Оферта 42283 Имам удоволствието да ви предложа една уникална куполна къща с неповторима визия и чар! Куполните конструкции са нещо ново за Българския пазар, но отдавна са се утвърдили на световната сцена поради многобройните си качества и предимства, а именно - сферата е най-съвършенната форма в природата и едно от свойствата й е, че при един и същ обем сравнена с други форми (куб, паралелепипед) има най-малка външна повърхнина. Преведено на практичен език това означава, че куполна къща с квадратура 140 м2 сравнена със стандартна къща със същите площи ще има 30% по-малко външни стени и покрив, т. е. ще е 30% по лесна за отопление или охлаждане. .. Други неоспорими предимства на куполите са изключителната им устойчивост на земетресения, снежно натоварване и силни ветрове. В допълнение в куполите се създава естествена циркулация на въздуха, способстваща за уникалния микроклимат в сградата. Всички тези фактори са обективни и реално измерими, но най-важният е субективния - човек се чувства изключително добре в купол без да може да обясни защо (това е и една от причините всички религиозни храмове да използват формата на купол). При построяването на конкретния купол от офертата е използвано и така нареченото 'Златно сечение' на Леонардо изрязаващо се в съотношение 1:1, 618 между диаметъра и височината на купола. Златното сечение е не само математическо понятие, но е символ за красота, хармония и съвършенство в изкуството, науката и природата. Конкретният имот се намира на превъзходно място в с. Белащица с чудесни гледки към планината и град Пловдив. Асфалтов път с целогодишен достъп, ток, чудесен язовир в непосредствена близост, магазин и ресторант, неповторима природа, прекрасна местност. .. Разпределение: Първи етаж: - Предверие - 5 м2 - Всекидневна с кухня и трапезария - 50 м2 - Спалня - 15 м2 със собствена баня и тоалетна - 2, 5 м2 - Тоалетна 2 м2 - Килер - 2 м2 Втори етаж: - Детска - 13 м2 - Гостна - 13 м2 - Кабинет/Библиотека - 10 м2 - Баня с тоалетна - 4 м2 Висок клас 6 камерна ПВЦ дограма с алуминиева капачка отвън и троен стъклопакет (К-стъкло и нискоемисионно стъкло), покривни прозорци 'Велукс', 3-слойни битумни керемиди с 50 г. гаранция. Купола се продава с изградена конструкция, напълно затворен с хидроизолация, керемиди, дограма и външна врата. (Акт 14 плюс допълнения - дограмата и входна врата. .. ). Отделно има и опция да се продадат на АКТ 16 и напълно обзаведени! Въпрос на договорки! В обявата освен актуални снимки на имота са публикувани и снимки на подобни куполи, но довършени до ключ с цел онагледяване потенциала на къщата. При сериозен интерес - Костадинов Имоти.

Обявата е публикувана от - Костадинов имоти Агенция

  • Код на Обявата :
    2086892
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    140 m2
  • Етаж :
    от 2
  • Публикувана на:
    18/01/2021
  • Обявата е в сайта:
    1193 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
  • Гараж/Паркомясто

  • До ключ

  • Лизинг

  • Необзаведен

  • Панорама планина

  • Портиер/Охрана

  • Саниран

  • Домашни любимци

Сигнализирай нередност за този имот

Имотът е публикуван от

Димитрис Микас, Костадинов имоти, 0876855573

Το δικο μας κτηματομεσιτικο γραφειο είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρία που έχει αλλάξει τα δεδομένα της κτηματομεσιτικής αγοράς. Η έδρα της επιχειρησής μας βρίσκεται στο κέντρο της φιλιππουπολης επί της οδού ул. „Авксентий Велешки“ 60, 4000 Център. θα ηταν χαρα μας να μας επισκεφθείτε και να σας βοηθήσουμε να βρειτε το ακινητο των ονειρων σας. През всичките тези години целта на Агенция Костадинов Имоти беше да покрием всички сегменти от пазара и да предложим на нашите клиенти максимално голям избор от предложения за недвижими имоти в цялата област, при високи критерии за актуалност, изчерпателност и коректност на информацията. Сега, нашите клиенти получават прецизно обслужване при осъществяване на сделки с недвижими имоти. Ние ще продължим да следваме нашите основни принципи в работата, изпитани във времето и доказали своя успех. Заповядайте на ул. „Авксентий Велешки“ 60, 4000 Център.

apartamenti.com - недвижими имоти

Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Димитрис Микас на агенция Костадинов имоти от Пловдив. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Димитрис Микас на агенция Костадинов имоти от Пловдив за пълни подробности и допълнителна информация.