Заведение, Русе област,

 • 240 м2,
 • Етаж
Продава

750,000 EUR

Цена/кв.м. 3125.00 EUR
Особености

Сиана недвижими имоти предлага за продажба атрактивен бизнес имот в град Сливо поле на 24 километра от областния център град Русе. Разположен е непосредствено на главния път Русе - Силистра, което прави локацията му невероятно атрактивна. Сградата е с площ 240 кв.м., решена на един етаж, с предназначение и функционираща като хранителен магазин. При строителството и въвеждането и в експлоатация е съобразена с всички местни и европейски изисквания за такъв тип бизнес .Имотът е захранен с 50 кW електрическа мощност с двадесет процента запас за увеличаване, но в непосредствена близост до него има трафопост, което дава възможност при необходимост и тази мощност да бъде лесно увеличена. Предлага се за продажба с цялото налично обзавеждане и оборудване. Снимки в офиса на Сиана Имоти Русе. 

Обявата е публикувана от - Сиана Имоти Русе Агенция

 • Код на Обявата :
  8677
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  240 m2
 • Етаж :
 • Публикувана на:
  04/11/2019
 • Обявата е в сайта:
  393 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - нова
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Сиана Имоти Русе, (088)787-8752

  Агенция за недвижими имоти „Сиана” е на пазара от 1997 година и член на НСНИ от 1999 година. Търговското дружество успешно работи в областта на посредничеството при покупко-продажба, наемане, консултации, управление, както и строителство и ремонт на недвижими имоти. „Сиана” недвижими имоти има три собствени офиса в административния център на град Русе, където можете да получите перфектно професионално обслужване от нашите дългогодишни и опитни служители. Ние можем да Ви предложим както отличен екип от компетентни брокери, подготвени да отговорят на всеки един от Вашите въпроси, така и асоциирана група консултанти: икономисти, юристи, архитекти, строители и други специалисти, които биват привличани в интерес на клиентите. В цената на нашата услуга клиентите ни получават и безплатна юридическа консултация от юрисконсулта на дружеството. „Сиана” недвижими имоти поддържа традицията и нивото в търговията с недвижими имоти в град Русе. Заповядайте при нас!

  Други имоти Русе област

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Сиана Имоти Русе от Русе. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Сиана Имоти Русе от Русе за пълни подробности и допълнителна информация.