Къща Варна област м-т Ален Мак

 • 600 м2,
 • Етаж 1
Продава

195,000 EUR

Цена/кв.м. 325.00 EUR
Особености

Ексклузивно предложение Предлагам Ви къща въведена в експлоатация 2009 година. Разположена е на скатен терен, който е терасиран на нива, а сградата е ориентирана на югоизток. Намира се на удобно място, само на 150 метра от от главния път. Дворът е добре поддържан с насадени овощни дръвчета, цветя и изградено капково напояване.На първото ниво от сградата има две стаи, които са самостоятелни, със собствен вход и санитарен възел, цялото с площ от 36 кв.м.;Второ ниво е разположена просторна дневна с кухненска част, действаща камина, която отоплява цялата къща, килер на етаж и санитарен възел, целият с площ от 58 кв.м.;Трето ниво се стига с вътрешно стълбище и разполага с три спални, две от които са около 20 кв.м., а трета е по малка със собствен килер, баня и тоалет на етажа с площ от 95 кв.м.От имота се откирва морска панорама и е само на 15 минути от плажа пешеходно разстояние. Допълнително в имота има изградена стопанска лека конструкция около 50 квадратни метра, която може да се изпозва за прибиране на градински инвертар или работилница. Гараж в имота 19 кв.м.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

 • Код на Обявата :
  3238750
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  600 m2
 • Етаж :
  1 от 1
 • Публикувана на:
  10/01/2022
 • Обявата е в сайта:
  7 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - нова
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  Варна Хоум, 0878 606 185

  Създадохме агенцията за недвижими имоти Варна Хоум, първо - заради нас, защото сме професионалисти с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, които обичат работата си! И второ - заради Вас, които търсите верен, коректен и надежден партньор в тази сфера. Запознати сме със спецификата на търсене и предлагане на имоти, както и с проблемите свързани с тях, изготвяме лицензирани оценки на недвижими имоти и земеделски земи към КНОБ извършваме мениджмънт на Вашия имот. Нашият сплотен колектив може да разреши всеки Ваш казус, както и да помогне чрез качествено посредничество в недвижимите имоти. Екипът ни ви пожелава много положителни емоции и ви поздравява с ДОБРЕ ДОШЛИ!

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.