Къща Варна област м-т Ален Мак

  • 678 м2,
  • Етаж 2
Продава

289,000 EUR

Цена/кв.м. 426.25 EUR
Особености

Предлагаме ви за продажба къща в района на Ален Мак. Имота е на два етаж и се състои от четири самостоятелни тристайни апартамента. Жилищата са аналогични, напълно завършени в еднакъв стил. От втория етаж се открива прекрасна панорама към морето. Къщата е подходяща за няколко семействаПарцела е равен, с правилна форма и добре озеленен. В двора има паркоместа за четири автомобила.  Имота е свързан към канализация. Достъпа е напълно асфалтов, в близост до х-т Детелина и Спорт Палас.Имота е подходящ както за живеене така и за инвестиция с цел отдаване под наем като самостоятелни апартаменти за краткосрочно или дългосрочно.

Обявата е публикувана от - Варна Хоум Агенция

  • Код на Обявата :
    5904912
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    678 m2
  • Етаж :
    2 от 2
  • Публикувана на:
    10/01/2022
  • Обявата е в сайта:
    798 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - нова
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    Лъчезар Алексиев, Варна Хоум, 0878606185

    Казвам се Лъчезар Алексиев и съм управител на Варна Хоум. Роден във Варна, израснал във Варна и учил специалност "Икономика на недвижимата собственост" бакалавър и магистър в Икономически Университет – Варна. В бизнеса с недвижими имоти съм вече от 12 години, като през всички тези години за мен са били водещи няколко неща в работата ми с клиенти: коректност, уважение и лично отношение. Не съм от посредниците, които биха напълнили портфолиото си с 70-80 и повече имоти. Считам, че така няма как професионално да обърнеш внимание на имотите, който предлагаш, затова работя с малко на брой имоти или клиенти, като за целта се стремя да са предимно ексклузивни. През годините съм минал много допълнителни международни курсове за обучение на посредници на недвижими имоти, които извън България се използват като лицензионни за тази професия. От четири години съм и сертифициран оценител към Камарата на Независимите Оценители в България, със сертификати за недвижими имоти и земеделски земи. Вещо лице съм към Районен и Окръжен съд Варна по дела свързани с недвижими имоти. Вярвам, че мога да ви бъда полезен във всякакъв аспект, свързан с недвижим имот. При нужда от консултация бих се радвал да Ви помогна!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от брокер Лъчезар Алексиев на агенция Варна Хоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с брокер Лъчезар Алексиев на агенция Варна Хоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.