Къща Варна област с.Аспарухово

 • 160 м2,
 • Етаж 1
Продава

45,000 EUR

Цена/кв.м. 281.25 EUR
Особености

Двуетажна къща с голям двор и хубава панорама Най- актуалните Имоти са на samhome.bg Реф. Номер: 25749Моля прочетете обявата. Отлична локация в непосредствена близост до: Село Аспарухово се намира в североизточна България и е част от община Дългопол, област Варна. Това е малко, но живописно село, разположено в подножието на Стара планина, в живописното дефиле на река Луда Камчия и на брега на язовир Цонево. Намира се на 85 км югозападно от град Варна и на 15 км от гр. Дългопол. През селото преминава международен автомобилен път E7, който свързва Румъния, България и Турция. Автобусна спирка: 200 метра.Международно летище: 85 км.Описание на имота: Състои се от два етажа с по 3 стаи на етаж, селскостопанска постройка и голям двор. Имота е с действащи партиди за ток и вода.Чиста Жилищна Площ: 160 кв.м.Състояние: Къщата е за основен ремонт. Покрива е изцяло за смяна както и дограмите. Основите са здрави. Реално ще са нужни около 25-30 000 евро за ремонт.Сграда: Тухлена Предимства: Село Аспарухово е извесно с това, че е на брега на язовир Цонево. Целогодишна туристическа дестинация. Има много хотели, ресторанти и къщи за гости.Недостатъци: За голям ремонтМоля цитирайте реф. номер когато се обадите.Обаждания се приемат между 09:00 и 19:00 всеки работен ден.САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

 • Код на Обявата :
  3147171
 • Вид оферта :
  Продава
 • Квадратура :
  160 m2
 • Етаж :
  1 от 1
 • Публикувана на:
  25/05/2023
 • Обявата е в сайта:
  8 дни
 • Тип строителство :
  Тухла - стара
Описание на имота
  Сигнализирай нередност за този имот

  Имотът е публикуван от

  СамХоум, 052 58 01 58

  САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

  apartamenti.com - недвижими имоти

  Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.