Къща Варна област с.Здравец

  • 176 м2,
  • Етаж 1
Продава

174,980 EUR

Цена/кв.м. 994.20 EUR
Особености

Уникален имот Великолепна гледка Тишина и спокойствие  Най- актуалните Имоти са на samhome.bg Реф. Номер: 24798Моля прочетете обявата. Отлична локация в непосредствена близост до: с.ЗдравецОписание на имота: Двуетажна къща. Напълно обзаведена с всичко необходимо за живеене. На първи етаж са разположени входно антре, хол, трапезария, кухня ,баня и тоалетна, сервизно помещение, топла връзка към гараж и работилница. По вътрешно стълбище се стига до втори етаж където са разпределени три спални помещения, баня с поставено джакузи, две тераси, като от южната тераса се открива обширна гледка към близките поля и гори. Отоплението е централно с котел и 12 радиатора във всяка стая освен в кухнята. Поставени са и два климатика.В двора към къщата има 50 кв.м.гараж, барбекю, 5бр. паркоместа , басейн 4/6 метра и 30 кв.м.бунгало за гости, състоящо се от спалня, кухня и санитарен възел. Къщата разполага с видеонаблюдение. Перфектен имот за семейство бягащо от натовареният градски живот.Състояние: Актуално от приложените снимки.Сграда: Тухлена сграда. На цялата къща е поставена изолация. Предимства: Продава се с обзавеждането. Имота е много добре поддържан. Тих и спокоен район в добре развито село само на 20 км. от центъра на град Варна. Жителите му към днешна дата наброяват над 300 души. Празникът на селото се чества всяка година на 24 май. На 2 км. от селото се намират хижата и язовира, които вече са под опеката на община Аврен. Предстои възстановяването на базата и зарибяването на водоема, за да може отново местността да се превърне в притегателно място за риболов, отмора и разходка. В селото има пенсионерски клуб, пощенска станция, читалище, механа.. Навсякъде ще ви посрещнат с усмивка и добра думаМоля цитирайте реф. номер когато се обадите.Обаждания се приемат между 09:00 и 19:00 всеки работен ден.САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване, на което ние бихме се радвали, ако сме Ваши клиенти

Обявата е публикувана от - СамХоум Агенция

  • Код на Обявата :
    7033464
  • Вид оферта :
    Продава
  • Квадратура :
    176 m2
  • Етаж :
    1 от 1
  • Публикувана на:
    19/12/2022
  • Обявата е в сайта:
    487 дни
  • Тип строителство :
    Тухла - стара
Описание на имота
    Сигнализирай нередност за този имот

    Имотът е публикуван от

    СамХоум, 052 58 01 58

    САМ ХОУМ е агенция създадена от брокери с над 10 годишен опит в сферата на недвижимите имоти, нашата цел е да Ви предоставим качествено обслужване на което ние бихме се радвали ако сме Ваши клиенти!

    apartamenti.com - недвижими имоти

    Описанието и снимките, свързани с тази обява са представени от СамХоум от Варна. Apartamenti.com не дава гаранции и не поема никаква отговорност за точността и пълнотата на описанието. Моля, свържете се с СамХоум от Варна за пълни подробности и допълнителна информация.